«Θα ήταν ωραία στα νιάτα της» - Το σχόλιο που άκουσε η Γαστεράτου για την ηλικία της & η εξομολόγηση
Showbiz

«Θα ήταν ωραία στα νιάτα της» - Το σχόλιο που άκουσε η Γαστεράτου για την ηλικία της & η εξομολόγηση

Δεν είναι ούτε καν 40 κι όμως υπάρχουν κι εκείνοι που μπορεί να το πουν.

Και για τη Μαντώ Γαστεράτου αυτό το σχόλιο «Αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της» στάθηκε η αφορμή για την πιο ώριμη εξομολόγηση της ζωής της.

gasteratoy-ilikia.jpg

«Έφτασε και για μένα η στιγμή που άκουσαν τα αφτιά μου την ατάκα: "αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της..."
κι έτσι σήμερα το πρωί όπως κοίταζαν τα μάτια μου στον καθρέφτη την πιο ώριμη αυτή γυναίκα, προσπαθούσα να αναγνωρίσω το είδωλο της νεαρής κοπέλας που δεν χάθηκε αλλά συμφιλιώθηκε με την γυναίκα που κοιτάζω σήμερα.
Τις αγαπώ και τις δύο... κι αν λυπάμαι για κάτι δεν είναι η "πολυτέλεια της νιότης" που αρχίζει να ξεθωριάζει, μα τα χρόνια που πέρασα στα "νιάτα" μου και δεν με κοίταζα με τα ματιά που με κοιτάζω σήμερα!
Και αν με ρωτούσατε πως είναι σήμερα "αυτή που ήταν ωραία στα νιάτα της..." θα σας έλεγα πιο όμορφη από ποτέ και μέσα κι έξω!», έγραψε η ίδια.

gasteratou-(4).jpg

«Σήμερα πια ως ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση και σύμβουλος ψυχικής υγείας σε πρακτική εξάσκηση νιώθω υπερήφανη, ήρεμη και δυνατή να συνεχίσω το θεραπευτικό μου ταξίδι με εισιτήριο ανοιχτό και προορισμό τα βάθη της ψυχής μου… Με αφορμή αυτή την σπουδαία ημέρα, την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας, θα ήθελα να σε παρακινήσω να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και σε αυτούς που αγαπάς! Ξεκίνα δεν θα το μετανιώσεις ποτέ», αποκάλυψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved