Πρωταγωνιστής σε ξένη ταινία ο Light - «Θα παίξω τον ρόλο του κακού»
Showbiz

Πρωταγωνιστής σε ξένη ταινία ο Light - «Θα παίξω τον ρόλο του κακού»

Ο Light για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας τράπερ και αφού τον είδαμε και στην κριτική επιτροπή του Fame Story τώρα ανοίγεται ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας μπροστά του.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τράπερ θα παίξει στν ταινία «The Aegean», όπως αποκάλυψε και το Πρωινό του ANT1.

«Την άλλη εβδομάδα φεύγω, θα πάω στα Κύθηρα. Θα παίξω σε μια ταινία, τον ρόλο του κακού. Είμαι ένας man που έχει το δικό του κλαμπ στα Κύθηρα και εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες ξέρω γω... Εγώ (Γέλια). Είμαι πάρα πολύ καλός.... Ο σκηνοθέτης μου λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο ταλέντο», ανέφερε με χιούμορ ο Light σε βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

light.png

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jason Richardson σε δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ ανέφερε: «Ο διάσημος τράπερ Light θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία, υποδυόμενος τον γοητευτικό – μοχθηρό επιχειρηματία, Χρήστο.

Με εντυπωσίασε το ταλέντο του, έφερε μία τέτοια ενέργεια και ζωντάνια στο ρόλο, ήταν υπέροχο να δουλέψω μαζί του και έφερε τον χαρακτήρα του κακού κάνοντάς τον να δείχνει απειλητικός και τρομακτικός», είπε για τον ρόλο του Light στην ταινία της οποία τα γυρίσματα συνεχίζονται στα Κύθηρα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved