Ιωάννα Μαλέσκου: Η "πονεμένη" της ιστορία στην κουζίνα – «Τι το ήθελα η έρμη μάνα...»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η "πονεμένη" της ιστορία στην κουζίνα – «Τι το ήθελα η έρμη μάνα...»

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε μία πονεμένη ιστορία! Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι της συνέβη στην κουζίνα όταν θέλησε να φτιάξε ποπ κορν ή αλλιώς παπαδέλες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της και τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν μοιράστηκε μια «πονεμένη» ιστορία από την κουζίνα της, όταν στην προσπάθειά της να φτιάξει ποπ κορν, έκαψε δυο κατσαρόλες της παρά τις τηλεφωνικές οδηγίες που πήρε από τη μητέρα της.

imaleskou_1693400604_3180797272839586903_1522106780.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή που λέτε είναι μια σπιτική μηχανή. Πίσω από καθετί μικρό κρύβεται μεγάλη αγάπη και συνήθως και μια πονεμένη ιστορία. Πριν από λίγες μέρες, βράδυ μάλιστα, δοκίμασα να κάνω παπαδίτσες (ποπ κορν). Πήρα τηλεφωνικές οδηγίες από τη μαμά Μαλέσκου, πώς να φτιάξω χωρίς λάδι/ βούτυρο κλπ, λέω μέσα μου ”Ιωάννα το’ χεις”. Με πίστεψα.»

Και υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου: Τι το ήθελα όμως η έρμη μάνα. Που κατέληξα όχι μόνο να μη φάω, αλλά και να κάψω δυο κατσαρόλες. Μαύρισε ο πάτος, μαύρισε και η ψυχή μου. Ένα σας λέω, τρεις μέρες μετά, ήρθε αυτό το δώρο. Αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Αυτό θα πει αγάπη και σπιτικές παπαδίτσες!» και δημοσίευσε και ένα instastory.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved