Χριστίνα Μαξούρη: Η άγνωστη ιστορία ζωής της Στεφανίας από το Προξενιό
Showbiz

Χριστίνα Μαξούρη: Η άγνωστη ιστορία ζωής της Στεφανίας από το Προξενιό

Η Χριστίνα Μαξούρη υποδύεται την Στεφανία στη νέα σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η ηθοποιός έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης «Νέο Ελληνικό Θέατρο» του Γιώργου Αρμένη.

Υπήρξε δύο φορές υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» (2011-2012), για την παράσταση «Παραλογές ή Μικρές καθημερινές τραγωδίες», σε σκηνοθεσία Γ. Καλαβριανού. Επίσης, υποψήφια για το βραβείο "Ελευθερία Σαμπουντζή" (2015).

Ως ερμηνεύτρια, έχει συνεργαστεί με πάρα πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Ψυχογιός, Γιάννης Μπέζος, Μαριώ κ.α.

Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Μικρή Άρκτος, ο πρώτος της προσωπικός δίσκος "Το άσπρο μαμά νοσταλγώ" σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου.

maxouri-(3).webp

Τον Σεπτέμβριο του 2022, κυκλοφόρησε από την ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, το 2πλο αφιερματικό album "ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ - ΜΕΤΑ", με 30 διασκευές πάνω σε τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, όπου συμμετέχει με το τραγούδι των Μάνου Λοΐζου και Γιάννη Νεγραπόντη "Οι δικοί μου".

Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω αλλά και άλλα πολλά πράγματα που έχει κάνει και την έκαναν να καταξιωθεί στον χώρο.

Για την ενασχόλησή της και με τη μουσική και το θέατρο, δήλωσε πρόσφατα πως: «Το ένα συμπληρώνει το άλλο με κάποιον τρόπο. Το τραγούδι έχει μεγάλη αμεσότητα, νιώθω ότι ενώνομαι με τον κόσμο πάνω στη σκηνή. Η υποκριτική είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και υπέροχη, ομαδική δουλειά, που χρειάζεται κόπο και χρόνο προετοιμασίας».

maxouri-(4).jpg

Φέτος λοιπόν την απολαμβάνουμε στο Προξενιό της Ιουλίας και η ίδια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, συνεργάτιδα της υπεύθυνης διανομής ρόλων, Ηρώς Γάλλου. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό για μία νέα σειρά που υπογράφουν ο Νίκος Απειρανθίτης με τον Νίκο Κρητικό. Οταν άκουσα τα ονόματα αυτών των δύο, τους οποίους θαυμάζω απεριόριστα, είπα το "ναι". Έγινε το δοκιμαστικό για τον ρόλο της Στεφανίας και τον πήρα».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ήταν πρόκληση για εκείνη αυτός ο ρόλος.

Στις 30 Νοεμβρίου βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία «Φόνισσα», που είναι εμπνευσμένη από το έργο του Παπαδιαμάντη και υπογράφουν η Κατερίνα Μπέη και η Εύα Νάθενα, σε σενάριο και σκηνοθεσία αντίστοιχα. Εκεί λοιπόν θα δούμε και την Χριστίνα Μαξούρη ενώ η ίδια και οι συνεργάτες της σχεδιάζουν να επαναλάβουν τη μουσική παράσταση «Τα τραγούδια της Σωτηρίας», που είναι αφιερωμένη στη Σωτηρία Μπέλλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved