Κατσαρός: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα: «Δεν είχε χρήματα ούτε για να πάει σπίτι της»

Γιώργος Κατσαρός

Showbiz

Κατσαρός: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα: «Δεν είχε χρήματα ούτε για να πάει σπίτι της»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27-10) ο σπουδαίος συνθέτης και μαέστρος, Γιώργος Κατσαρός.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Μαρινέλλα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

katsaros-(2).jpg

Γιώργος Κατσαρός

«Τους πήρα εγώ στο θέατρο, τότε ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ήδη γνωστός και τραγουδούσαν μονό ένα ντουέτο μαζί. Κάποια στιγμή ακούω την Μαρινέλλα να τραγουδάει στο καμαρίνι της και τη λέω “θες να πεις ένα τραγούδι στην παράσταση;” και μου λέει “δεν θα σε αφήσει ο Στέλιος”, της απαντάω “μην σε νοιάζει θα του μιλήσω εγώ του Στέλιου”. Πάω στον Στέλιο το λέω και μου λέει “άστρο άλλη φορά”, μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι θα την χάσει.

Τελικά με αφήνει μια μέρα, βγαίνει να τραγουδήσει μόνη της και “σπάει” το θέατρο», είπε Γιώργος Κατσαρός για να καταλήξει:

katsaros-(3).jpg

Γιώργος Κατσαρός

«Μετά από αρκετό καιρό βρίσκομαι μια μέρα στην Σταδίου και βλέπω την Μαρινέλα και μου λέει “Έφυγα από τον Στέλιο”. Τότε εγώ την πήρα σε μια μεγάλη περιοδεία στη Ρωσία. Όταν χώρισε με τον Καζαντζίδη δεν είχε καθόλου χρήματα, ούτε να πάει στο σπίτι της δεν είχε», συμπλήρωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved