Γιωργής Τσουρής: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του και είναι μια κούκλα
Showbiz

Γιωργής Τσουρής: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του και είναι μια κούκλα

Μετά τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Γιωργής Τσουρής ήρθε ως επικεφαλής ντετέκτιβ Μιλτιάδης Σοφιανός στην κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό».

Και μπορεί να ξέρουμε αρκετά για την πορεία του ωστόσο δεν γνωρίζαμε την ηθοποιό, σύζυγό του. Πρόκειται για τη Βάλια Παπακωνσταντίνου με την οποία είναι μαζί 15 χρόνια κι έχουν δυο παιδιά.

giorgis-tsouris-(7).jpg

Γιωργής Τσουρής - Βάλια Παπακωνσταντίνου

«Με τη σύζυγό μου γράφουμε μαζί, συνδημιουργούμε τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε στη «Super Κατερίνα».

Ποιος είναι ο Γιωργής Τσουρής

Ο Γιωργής Τσουρής γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1986. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Ασχολήθηκε με την μουσική και το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία και σπούδασε πιάνο, κλασσικό τραγούδι, ανώτερα θεωρητικά και κλαρινέτο στο οποίο πήρε το 2005 το δίπλωμα. Διετέλεσε επίσης μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Νέων για 5 χρόνια.

Εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, σε 18 συνολικά παραγωγές χειμερινές και καλοκαιρινές, δουλεύοντας με σημαντικούς σκηνοθέτες του Αθηναϊκού θεάτρου (Γιάννης Χουβαρδάς, Νίκος Μαστοράκης, Γιάννης Κακλέας, Γιάννης Μπέζος, Σπύρος Ευαγγελάτος, Βασίλης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Λιγνάδης, Έφη Θεοδώρου, Γιάννης Καλαβριανός, Γιώργος Παλούμπης, Λίλυ Μελεμέ κ.α) Εργάστηκε επίσης σε παραστάσεις στο ελεύθερο θέατρο (Θέατρο Πάνθεον, Θησείον: Ένα θέατρο για της τέχνες, Από μηχανής Θέατρο, Σύγχρονο Θέατρο, Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης), καθώς και σε 6 παραγωγές του Θεατρικού οργανισμού Κύπρου.

giorgis-tsouris-(1).jpg

Το καλοκαίρι του 2016 συμμετείχε για έβδομη φορά στο Φεστιβάλ της Επιδαύρου με σκηνοθέτη τον Γιώργο Κιμούλη στο ανέβασμα του Αριστοφανικού «Πλούτου», ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Ο Αλαβροστοισειώτης» σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζόπουλου για το Ελληνικό Φεστιβάλ (Πειραιώς 260).

Από το καλοκαίρι του 2008 ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι. Ως τραγουδιστής πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική παράσταση του Γιώργου Θεοφάνους «Τραγουδώ το νησί μου» η οποία παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, και έκτοτε συμμετείχε σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας, καθώς και σε δισκογραφικές δουλειές διαφόρων καλλιτεχνών.

Τον Φλεβάρη του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Καμένα τοστ και καλημέρες» στον οποίο υπογράφει τους στίχους, την μουσική και την ερμηνεία των τραγουδιών, ενώ την ενορχήστρωση και την μουσική παραγωγή υπογράφει ο καταξιωμένος πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved