Μελέτης Ηλίας: «Πολλές βραδιές έχασα τον ύπνο μου, έβλεπα εφιάλτες»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Πολλές βραδιές έχασα τον ύπνο μου, έβλεπα εφιάλτες»

Για την ταινία «Άκου ποιος μιλάει», όπου για πρώτη φορά έχει αναλάβει και την παραγωγή, μίλησε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως η ευθύνη είναι μεγάλη και πως πολλές βραδιές έμεινε ξάγρυπνος από το άγχος.

MELETIS-ILIAS-PROXENIO.webp

Έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Άκου ποιος μιλάει», όπου για πρώτη φορά έχεις αναλάβει και την παραγωγή.

Είμαι ενθουσιασμένος. Πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία όπου υποδύομαι έναν life coach, ο οποίος έχει την ικανότητα να βρίσκει λύσεις στους ανθρώπους που τον επισκέπτονται, αλλά με το να είναι απορροφημένος από την καθημερινότητα του που τρέχει, βλέπει τη ζωή του να περνά και να χάνεται. Ξαφνικά, μια κοπέλα εμφανίζεται στη ζωή του και νιώθει ανίκανος να το διαχειριστεί. Επίσης, παίζω και στην πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, «Κουραμπιέδες από χιόνι», την πρώτη του Γιάννη Τσιμιτσέλη ως σκηνοθέτη, που θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

9c982f69-meletis.jpg

Πόσο δύσκολο ήταν να αναλάβεις την ευθύνη και τελικά το ρίσκο του παραγωγού;

Όταν ορίζεις ένα ολόκληρο συνεργείο, μια ομάδα ηθοποιών, μια εταιρεία παραγωγής, είναι πολλά τα καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Όταν έχεις χρήματα πολλά, το βλέπεις πιο χαλαρά. Όταν δεν έχεις, σκαρφίζεσαι τρόπους. Πολλές βραδιές έχασα τον ύπνο μου, έβλεπα εφιάλτες, σκεφτόμουν ότι το πρωί θα έπρεπε να κουβαλήσω νερό για να πιει το συνεργείο ή να αγγαρέψω φίλους μου να βοηθήσουν. Ακόμα και η κόρη μου ήρθε στο γύρισμα και συμμετείχε σαν βοηθός ενδυματολόγου.

Πηγή Ok!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved