Βασίλης Δήμας: «Έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα με τον Καρρά και είναι δυνατός, ήρεμος... Eίναι εδώ»
Showbiz

Βασίλης Δήμας: «Έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα με τον Καρρά και είναι δυνατός, ήρεμος... Eίναι εδώ»

O Βασίλης Δήμας είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Βασίλη Καρρά και σε συνέντευξή του μιλάει για εκείνον, καθησυχάζοντας όλους τους θαυμαστές του μετά τα όσα έχουν ακουστεί για την υγεία του. 

Ο γνωστός τραγουδοποιός είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τον Βασίλη Καρρά μιας και ετοιμάζουν μαζί τραγούδια και όπως είπε για το τραγούδι «Φοιτητές» που έγραψε ο ίδιος με τον Καρρά: «Έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καρρά.

Γράφαμε μουσική στο καμαρίνι του στην Ιερά Οδό, όπου πήγαινα κάθε μέρα… Εκεί με την κιθάρα γράφαμε μαζί τα πρώτα μας τραγούδια. Γράφαμε ακόμα και από το τηλέφωνο. Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη για το τραγούδι που υπογράφουμε μαζί».

Ο Βασίλης Δήμας συνέχισε λέγοντας: «Κάθε φορά που συνεργάζεσαι με τον κ. Καρρά είναι ένα παράσημο για την πορεία ενός τραγουδοποιού, καθώς έχει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και μεγάλη πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά».

Και κατέληξε για τον Βασίλη Καρρά: «Ναι, έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα και είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός. Όπως λέει και ο δίσκος του, είναι εδώ!».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved