Νίκος Συρίγος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του και η τεράστια αγάπη για τις δύο κόρες του
Showbiz

Νίκος Συρίγος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του και η τεράστια αγάπη για τις δύο κόρες του

Ο Νίκος Συρίγος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μπαμπά-δες και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του αλλά και την ιδιότητά του ως πατέρας. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος της παρέας της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι αναφερόμενος στην οικογένειά του είπε μεταξύ άλλων πως «η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000 και η νέα χιλιετία ξεκίνησε για εμάς με την χειρότερη είδηση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος, δεν λέω ήταν γιατί ακόμα πιστεύω ότι είναι σε θέση κάποια στιγμή να το ξανακάνει, που έκανε γενική στο σπίτι τρεις φορές την εβδομάδα και όταν λέμε γενική εννοούμε πως κατέβαζε κουρτίνες, σκούπιζε, σφουγγάριζε. Εδώ και 13 χρόνια περίπου είναι καθηλωμένη σε ένα καρότσι, σε ένα αμαξίδιο».

syrigos.jpg

Σε ό,τι αφορά τον πατέρα του, ο Νίκος Συρίγος γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε: «Ο πατέρας μου, όταν γεννήθηκα εγώ, ήταν ναυτικός στα καράβια. Έπαιρνε καλά χρήματα, έκανε αυτό που ήθελε να κάνει από πάρα πολύ μικρός. Δεν ήθελε όμως να μου λείψει γιατί, όταν γεννήθηκα εγώ, παράτησε τη θάλασσα και έγινε έμπορος».

Και συνέχισε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια: «Βέβαια αυτό οικονομικά το πληρώσαμε σαν οικογένεια αλλά, παρότι έχουμε περάσει πολύ μεγάλα ζόρια οικονομικά, αν γύριζε εκείνος πίσω τον χρόνο, γιατί ήταν δική του απόφαση, θα του έλεγα και το λέω «σ’ ευχαριστώ πατέρα γιατί ήσουν παρών». Και εγώ αυτό ήθελα και νομίζω ότι και ο πατέρας μου αυτό ήθελε, να είσαι παρών ακόμα και αν δεν σε χρειαστούν ποτέ τα παιδιά σου αλλά να ξέρουν ότι θα είσαι εκεί».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε:

O Nίκος Συρίγος αναφέρθηκε και στις δύο κόρες του, Εύα και Έλενα, παρ' όλο που η μεγαλύτερη, η Εύα, δεν είναι βιολογικό του παιδί. Δείτε τι είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved