Άννα Βίσση: H σκέψη απόγνωσης, o δεύτερος γάμος που δεν έγινε και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της
Showbiz

Άννα Βίσση: H σκέψη απόγνωσης, o δεύτερος γάμος που δεν έγινε και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Άννα Βίσση στον Τάσο Τρύφωνος. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ βρέθηκε «Τετ α Τετ» με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή και μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια που φέτος έκλεισε 50 χρόνια καριέρας μίλησε για τη ζωή, την καριέρα αλλά και τον τίτλο της «σταρ». Ακόμη αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους σταμάτησε να μιλάει με τον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο γνωρίστηκε το 1973.

«Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα “να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν.

1D8A0346.jpg

Άννα Βίσση

Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον.

Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό, δικαιολογημένοι και οι δύο.

Η συμφιλίωση έγινε όταν μας έσπρωξαν αλλά και να μην μας έσπρωχναν θα βρισκόμασταν Η Σοφία εκείνη την περίοδο έκανε την πιο σοφή στάση. Δεν πήρε το μέρος ούτε του ενός ούτε του άλλου γιατί ήξερε ότι υποφέραμε και ο δυο, θέλαμε τον χρόνο μας να συνειδητοποιήσουμε πράγματα.

1D8A9284.jpg

Άννα Βίσση

Δεν είχε να κάνει με εμάς, τσακωθήκαμε για άλλους γύρω μας».

Το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης και οι σκέψεις για δεύτερο γάμο.

«Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved