Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Συρίγου για τον Παπανικολάου: Έσωσε παιδί ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου
Showbiz

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Συρίγου για τον Παπανικολάου: Έσωσε παιδί ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου

Μόνο ανατριχίλα αλλά και συγκίνηση προκαλεί η αποκάλυψη του Νίκου Συρίγου για τον πρώην μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου ότι έσωσε ένα παιδί που είχε πάθει κρίση επιληψίας στη μέση ενός από τους κεντρικότερους δρόμους της Αττικής, της Βάρης-Κορωπίου! 

Ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του Δημήτρη Παπανικολάου να μιλάει με το παιδί που λίγο έλειψε να κινδυνέψει η ζωή του αν εκείνος δεν βρισκόταν δίπλα του για να τον βοηθήσει και τελικά να τον μετακινήσει από τον δρόμο.

nikos-sirigos-(3).jpg

O Νίκος Συρίγος δημοσιποίησε την ιστορία που εκτυλίχθηκε στη Βάρης Κορωπίου χθες (29/10).

Ο Νίκος Συρίγος συκίνησε με την ανάρτησή του, γράφοντας χαρακτηριστικά σε αυτήν:

«Μεσημέρι Κυριακής στη Βάρης-Κορωπιου. Ένα παιδί είναι ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου. Μοιάζει να έχει πάθει κρίση επιληψίας. Τα αυτοκίνητα περνούν πλάι του. Κινδυνεύει. Κανείς δεν ξέρει τι να κάνει. Δυστυχώς. Ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι λίγα μέτρα πιο πίσω. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο. Ζητάει από τους άλλους οδηγούς να σταματήσουν την κυκλοφορία και να τον αφήσουν μόνο του με το παιδί. Πλησιάζει το παιδί. Αντιλαμβάνεται ότι είναι μια από τις κρίσεις ανθρώπου που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Ξαπλώνει πλάι του. Προσπαθεί να του πιάσει κουβέντα.

nikos_sirigos_1698594376_3224365787295783850_205583320.jpg



Μιλάνε για τις ομάδες… Μπαίνει στον κόσμο του και τον ηρεμεί. «Πάμε τώρα λίγο στην άκρη γιατί εδώ φοβάμαι ότι θα με πατήσει κάνα αυτοκίνητο», του λέει. Ο μικρός πείθεται. Να πάει στην άκρη για το χατίρι του φίλου του. Όλα καλά. Τυχερός ο μικρός. Πιο τυχεροί εμείς που έχουμε τον Μήτσο…

Συγγνώμη ρε φίλε που το ανεβάζω. Ξέρω ότι δεν γουστάρεις. Αλλά να, αφού μου είπες την ιστορία πίσω από τις φωτό που μου έστειλε ένας κοινός φίλος μας που ήταν εκεί, είπα να την μοιραστώ μπας και την επόμενη φορά ξέρουμε, εμείς οι άσχετοι, τι να κάνουμε… Σαν πρώτη αντίδραση. Σαν πρώτη βοήθεια. Σαν το φιλί της ζωής. Τον φίλο της ζωής. Δημητρό πόσο πολύτιμος μάς είσαι… Βάλτε μάθημα στο σχολείο τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν φτάνει ο Δημήτρης. Πιτσιρίκο μου συγγνώμη που δεν ξέρουμε… Θα μάθουμε!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved