Ναταλία Τσαλίκη: «Ακόμα αναρωτιέμαι εάν κάνω για ηθοποιός»
8225271
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη: «Ακόμα αναρωτιέμαι εάν κάνω για ηθοποιός»

Η Ναταλία Τσαλίκη μοιάζει να είναι μια ηθοποιός που δεν επαναπαύτηκε ποτέ στις ευκολίες της, ενώ περιδιαβαίνει ανάμεσα σας διαφορετικές σπουδαίες ηρωίδες της, όπως τη Δεσποινίδα Τζούλια, τη Γουίνι από τις «Ευτυχισμένες μέρες» ή την κυρία Άλβινγκ από τους «Βρικόλακες».

«Είναι αλήθεια ότι μέχρι και πριν από μερικά χρόνια ακόμη αναρωτιόσασταν εάν κάνετε για το επάγγελμα της ηθοποιού;» ερωτάται.

«Μα ακόμη αναρωτιέμαι» απαντά. «Γιατί σε όλα τα πράγματα οφείλουμε να κάνουμε επανεκκινήσεις. Να αναρωτιόμαστε καθημερινά “ποιοι είμαστε;”, “φερόμαστε σωστά;”. Πιστεύω ότι όταν ξεκινάς και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα το επόμενο στάδιο θα είναι να φτάσεις στο τέλμα. Εμένα η φύση μου είναι ανήσυχη, θέλω να βρίσκομαι σε μια συνεχή αναζήτηση, ένα ψάξιμο. Οφείλω λοιπόν να προσδιορίζω τον εαυτό μου μέσα από ερωτήματα όπως “είμαι καλή στη δουλειά μου;” “πόσο φρέσκια, πόσο καινούργια δείχνω;” με την έννοια του εάν ο τρόπος που παίζω μπορεί να αφορά σήμερα έναν νεαρό θεατή» αναφέρει.

Ερμηνεύοντας όμως τον ίδιο ρόλο καθημερινά, λέγοντας τα ίδια λόγια, το θέατρο δεν μπορεί να γίνει και αυτό μια ρουτίνα;

«Αυτή είναι η δυσκολία και γοητεία ταυτόχρονα της δουλειάς μας» απαντά. «Ότι κάθε ημέρα πρέπει να μην είσαι ψεύτης επάνω στη σκηνή, να μην επαναλαμβάνεσαι, να μην είσαι η φωτοτυπία της προηγούμενης παράστασης που έδωσες. Να αναζητάς το διαφορετικό. Μπορεί να είναι μια νέα έκφραση, ένα βλέμμα. Αρκεί να αναζητάς...»

Πηγή: ΒΗΜΑ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved