Μουζουράκης-Κόζαρη: Βραδινή έξοδος για θέατρο αλλά το βλέμμα μας έπεσε στη φωτό της κόρης τους!
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη σε βραδινή τους έξοδο για θέατρο.
NDP Photo Agency
Showbiz

Μουζουράκης-Κόζαρη: Βραδινή έξοδος για θέατρο αλλά το βλέμμα μας έπεσε στη φωτό της κόρης τους!

Μπορεί η κόρη τους να γεννήθηκε μόλις πριν από ενάμιση μήνα, όμως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έχουν βρει τα πατήματά τους και έχουν φτιάξει έτσι το πρόγραμμά τους για να είναι όλοι... ευχαριστημένοι! 

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει κάνει προ πολλού την πρώτη του κοινή έξοδο μετά τη γέννηση της μικρής του ενώ μόλις χθες έκανε και άλλη μία, αυτή τη φορά για να απολαύσει μία θεατρική πρεμιέρα.
Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Απλή μετάβαση» στο θέατρο Ακροπόλ όπου πρωταγωνιστεί η καλή τους φίλη, Μαρίζα Ρίζου.

Ο Πάνος και η Μαρίζα είναι εδώ και χρόνια κολλητοί φίλοι και έτσι εκείνος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της σε μία τόσο σημαντική -για την ίδια- καλλιτεχνική στιγμή της. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η γυναίκα του η οποία δείχνει να έχει κάνει και δικούς της φίλους το στενό περιβάλλον του συζύγου της.

Η φωτό στο ρολόι

Και μπορεί όλοι να έσπευδαν να χαιρετήσουν τους νέους γονείς στο φουαγιέ του θεάτρου όμως το βλέμμα όλων έκλεβε η φωτογραφία στο ρολόι της ευτυχισμένης μαμάς. Πρόκειται για πρόσοψη smart watch που φυσικά έκλεβε τα βλέμματα όσων την πλησίαζαν για να τη χαιρετήσουν και να μιλήσουν είτε σε εκείνη είτε στον Πάνο Μουζουράκη. Στη φωτό απεικονίζεται σύσσωμη η οικογένεια Μουζουράκη με το ζευγάρι να κρατάει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του που είναι πολύ χαριτωμένη. Η πιο τρυφερή φωτό με μεγάλη συναισθηματική αξία για το ζευγάρι αφού σίγουρα είναι από τις πρώτες σαν οικογένεια, μετά την άφιξη της μικρούλας.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved