Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην του Μπισμπίκη έκανε το χατίρι της μητέρας της στις 7,30 το πρωί!
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην του Μπισμπίκη έκανε το χατίρι της μητέρας της στις 7,30 το πρωί!

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και προ ημερών ανέβασε μία φωτογραφία της σε πολύ πρωινή ώρα. 

Όπως μας ενημέρωσε η ίδια η ηθοποιός και μητέρα ενός μικρού αγοριού που είναι η απόλυτη προτεραιότητα τόσο για εκείνη όσο και για τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον πατέρα του, η ίδια πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό της μητέρας της ενώ μόλις είχε ξυπνήσει.

Πόζαρε λοιπόν με γυαλιά ηλίου καθώς μόλις είχε ανοίξει τα μάτια της στο σαλόνι του σπιτιού και έγραψε στη λεζάντα:

«Αγάπη μου είσαι πολύ όμορφη! Να σε βγάλω μια φωτογραφία? Και κάπως έτσι, 7:30 το πρωί, με απόλυτο αξεσουάρ το γυαλί ηλίου, αφέθηκα στην έμπνευση της μαμάς μου! Μαμά μου, σ' αγαπάω!».

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης υπήρξαν μαζί και πορεύτηκαν στη ζωή για περίπου 15 χρόνια. Όμως, πριν από περίπου δύο χρόνια οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη μεταξύ τους σχέση, έχοντας όμως συμφωνήσει πως ο γιος τους, που ήρθε στον κόσμο το 2012, θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Από τότε οι δύο γονείς έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του μονάκριβού τους που κάθε μέρα που περνάει τούς κάνει όλο και πιο περήφανους.

Δείτε τη φωτό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη δια χειρός της μητέρας της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved