Τάκης Σαγιώρ για Μαίρη Λίντα:«Χωρίσαμε μια βδομάδα πριν από τον γάμο, ανακάλυψα ότι της άρεσε να...»
Showbiz

Τάκης Σαγιώρ για Μαίρη Λίντα:«Χωρίσαμε μια βδομάδα πριν από τον γάμο, ανακάλυψα ότι της άρεσε να...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 παραχώρησε συνέντευξη ο Τάκης Σαγιώρ. Ο χορευτής με την εξαιρετικά πλούσια καλλιτεχνική διαδρομή μίλησε για την καριέρα του και για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος είχε κάνει 2 γάμους και έφτασε ένα βήμα πριν από τον τρίτο με τη Μαίρη Λίντα.

tagis-sagior-1.jpg

Τάκης Σαγιώρ

«Χωρίσαμε μια βδομάδα πριν από τον γάμο.

Είμαι στο Μινώα, ανεβάζω μια παράσταση και θέλαμε μια τραγουδίστρια και μου πρότειναν τη Μαίρη Λίντα και τη Βίσση, γύρω στο 76. Μόλις είχε χωρίσει από τον τρίτο της σύζυγο και της έκανα ένα πρόγραμμα να ξεκινάει με ένα ξένο τραγούδι, να μη βγαίνει συνέχεια με Χιώτη.

Έκανε τέτοια επιτυχία που έκλεψε από όλους την παράσταση. Εμένα με καπέλωνε καλλιτεχνικά.

Βγαίναμε μαζί. Είχα χωρίσει με τη Μελίντα (την πρώτη του σύζυγο). Στεναχωριόμουν που χωρίσαμε γιατί όσο να ναι ένα διαζύγιο στοιχίζει πάντα. Το ίδιο και η Μαίρη.

Όταν βγαίναμε πηγαίναμε στο ίδιο ταβερνάκι και τρώγαμε παϊδάκια. Εγώ ήμουν πολύ λεπτός και αρχίζαμε και παίρναμε κιλά. Και ξαναβγαίναμε. Και μου λέει “αφού βγαίνουμε κάθε βράδυ μαζί δεν μένουμε και μαζί;”. Και της λέω “δεν τα φτιάχνουμε κιόλας;”. Πλάκα ήτανε και ενωθήκαμε. Μείναμε μαζί 6-7 χρόνια.

Τάκης Σαγιώρ - Δείτε το αφιέρωμα της ΕΡΤ

Η Μαίρη έχει κάνει μία κόρη που είναι ένας άγγελος. Έχω διαβάσει πολλά που την κατηγορούν επειδή έβαλε τη Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο. Είναι πολύ αξιοπρεπής, μορφωμένη αλλά η μάνα δεν είχε μυαλό. Η Μαίρη την αγαπούσε αλλά δεν ήταν η μάνα που ήθελε το παιδί αλλά η σταρ που της μεγαλώνουν το παιδί, δεν μπορούσε να επιβληθεί.

Δεν παντρευτήκαμε διότι όταν εγώ έπαιρνα 100 χιλιάδες δραχμές τη μέρα η Μαίρη έπαιρνε 1 εκατομμύριο τη μέρα. Είναι η μοναδική τραγουδίστρια βεντέτα που είναι τόσο μεγάλη η καριέρα της και τόσα πολλά λεφτά δεν έχει πάρει καμία. Πάντα ήταν χωρίς μία και ανακάλυψα πως της άρεσε το χαρτάκι και ήταν large με τις φίλες της και εγώ δεν μπορούσα να τη μαζέψω. Είμαι λίγο φοβιτσιάρης και κομπλεξικός. Οπότε δεν μαζευόταν τόσο πολύ και χωρίσαμε» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved