Σάκης Τανιμανίδης–Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή εξόρμηση με τις κόρες τους στη θάλασσα
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης–Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή εξόρμηση με τις κόρες τους στη θάλασσα

Μία νέα εξόρμηση στη θάλασσα έκανε πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις κόρες τους. Η οικογένεια βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα και όλοι μαζί πέρασαν χαλαρές στιγμές το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι πήγε να συναντήσει αγαπημένα του πρόσωπα και φίλους. Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακάτω όλοι μαζί απόλαυσαν τις εξόδους και το φαγητό!

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε πλούσιο υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Το βράδυ της Τετάρτης (25-10) οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού είχαν έμπνευση και θέλησαν να φωτογραφίσουν τη μαμά και τον μπαμπά που καθόντουσαν αγκαλιά στον καναπέ. «Χαμογέλα μπαμπά»…«χαμογέλα μαμά»! 📸Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς! 😃 #tanimanidakia», έγραψε ο Σάκης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις απάντησε για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς δεν είναι έγκυος. Σίγουρα θα θέλαμε άλλο ένα παιδάκι. Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αλλά θα το θέλαμε πολύ. Περισσότερα παιδιά, περισσότερη ευτυχία».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved