Γιώργος Γεροντιδάκης: «Φυσικά και θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια»
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Φυσικά και θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια»

Για την προσωπική του ζωή αλλά και για το αν θα ήθελε να γίνει πατέρας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Στην προσωπική του ζωή είσαι ερωτευμένος. Βλέπω πως ανεβάζεις φωτογραφίες με τη σύντροφό σου και μάλιστα έχεις μιλήσει για την ανάγκη δημιουργίας οικογένειας. Να θεωρήσω πως είναι στα άμεσα πλάνα σου;

gerontidakis-(4).jpg

Γιώργος Γεροντιδάκης - Άσπα Κωνσταντοπούλου


«Δεν ανεβάζω συχνά φωτογραφίες. Έχω ένα μότο στη ζωή μου, ότι δεν χρειάζεται ο κόσμος να μαθαίνει κάτι το οποίο δεν τον αφορά. Δεν του καλυτερεύει άλλωστε τη ζωή. Δεν είναι κακό να περνάς ωραία, στην προσωπική σου ζωή, να ζεις όμορφες στιγμές, τις οποίες όμως δεν χρειάζεται να δείχνεις παντού. Αυτό το έκανα και πριν από την αναγνώριση της δουλειάς μου, αυτό κάνω και μετά. Δεν κρύβομαι, ούτως ή άλλως, στον δρόμο κυκλοφορώ, οπότε μ’ έναν τρόπο δείχνω τις επιλογές μου. Τα άμεσα σχέδια είναι σε μια διαδικασία του παρακάτω βήματος. Δεν γίνεται με πίεση όμως. Τα όμορφα πράγματα, άλλωστε, έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Φυσικά και θέλω όμως, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια».


Αρα έχει χτυπήσει μέσα σου το καμπανάκι της πατρότητας; Θα ήθελες να γίνεις πατέρας;

gerontidakis.giorgos_327020807_619137666552170_8533220141291269624_n.jpg

Γιώργος Γεροντιδάκης

«Noμίζω ότι ποτέ κανένας άνθρωπος δεν είναι έτοιμος για να γίνει γονέας. Φαντάζομαι ότι θα έχει πάρα πολλές όμορφες στιγμές, ίσως είναι και μια ολοκλήρωση, γιατί πολλοί το ονομάζουν και έτσι. Δεν το έχω ζήσει, δεν το ξέρω, έχω τις ίδιες ανησυχίες που έχουν όλοι οι άνθρωποι I που θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα. Καμιά φορά μπορείς να πεις «θέλω να γίνω γονέας», αλλά τελικά να μην είσαι καθόλου έτοιμος γι’ αυτό ή να πεις ότι δεν θέλω να γίνω και τελικά να είσαι ο πιο άνθρωπος στον κόσμο», εξομολογείται ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved