Παπαζήσης: «Το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία, όσο φως κι αν μου προσφέρει»
Showbiz

Παπαζήσης: «Το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία, όσο φως κι αν μου προσφέρει»

Για όλα όσα τον γοήτευσαν στον ήρωα που υποδύεται στον «Όρκο» αλλά και για τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου ως σήμερα;

«Το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία, όσο φως, χαρά και ευχαρίστηση κι αν μου προσφέρει. Είναι ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό κομμάτι. Για έναν άνθρωπο με τη δική μου ιδιοσυγκρασία, δεν υπάρχει ήττα όσον αφορά το παιδί, όποια δυσκολία έρχεται μπροστά σου καλείσαι να την αντιμετωπίσεις, ακόμη και αν δεν μπορείς»

papazisis-(1).jpg

Ιωάννης Παπαζήσης

Τι σου έχει μάθει μέχρι σήμερα ο Ιάσονας;

«Είναι πολλά τα πράγματα που σου δίνει ένα παιδί. Μου μαθαίνει κυρίως αυτό το πράγμα που έχω χάσει, τη ματιά ενός παιδιού, το να ξέρω ότι σε αυτόν τον κόσμο όλα είναι ένα παιδικό παιχνίδι, ακόμη και τα πιο δύσκολα, ότι η ζωή είναι ένα δώρο και οφείλεις να την αντιμετωπίζεις μ’ αυτόν τον τρόπο. Αυτό το βίωσα ξανά με τον Ιασονάκο»

Επιστρέφω στον Ραφαήλ Αναλυτή. Με ποιον τρόπο θα βοηθήσει τον Φίλιππο;

«Ο Ραφαήλ είναι ένας άνθρωπος που θα έδινε τη ζωή του για τον φίλο του και, ξέροντας οπ αυτή η πράξη είναι άδικη, θα το φτάσει Μέχρι τέλους. Είναι ένας πολύ σημαντικός συνδετικός κρίκος ο Ραφαήλ σε όλα αυτά που θα συμβούν στις οθόνες μας. Θα βοηθήσει περισσότερο απ’ όλους να λυθεί αυτός ο γρίφος της εξέλιξης των πραγμάτων για τον συγκεκριμένο ήρωα, τον Φίλιππο», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved