Κόρα Καρβούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον πολιτικό γάμο της - «Δεν ήθελα να μάθετε κάτι»
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον πολιτικό γάμο της - «Δεν ήθελα να μάθετε κάτι»

Η Κόρα Καρβούνη η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Οι Πανθέοι, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό και έκανες τις πρώτες δηλώσεις της στο Happy Day

Στην πρεμιέρα του έργου «Μη σου τύχει» στο θέατρο Αθηνών βρέθηκε η Κόρα Καρβούνη και για τον πολιτικό γάμο της, είπε: «Ο έγγαμος βίος είναι ίδιος με πριν τον έγγαμο βίο. Δεν ήθελα να μάθετε κάτι για τον γάμο. Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή γιατί ο άντρας μου δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, επομένως προσπαθώ να τον προστατεύω».

karvouni-galanos-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι την ευχάριστη είδησηέκανε γνωστή ο Βασίλης Κορομάντζος, ο οποίος δημοσίευσε και στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό.Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.»!

vasilis_koromantzos_383335377_3586833268265064_5247842979074379598_n.jpg

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σειρά, Πανθέοι ότι ολοκληρώνεται πρόωρα στον ΣΚΑΪ, δήλωσε«εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Νομίζω εμείς οι ηθοποιοί να ήμασταν από τους πρώτους που θα έπρεπε να έχουμε ενημερωθεί. Δε γνωρίζω κάτι επίσημα. Δεν έχει γίνει κάποια τέτοια ανακοίνωση σε εμάς. 189 επεισόδια δεν θα ήταν ποτέ, αυτό που είχαν πει ήταν να είναι τα επεισόδια της σειράς 140, αλλά δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για να σας πω κάτι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved