Δανάη Μιχαλάκη: Το πολύχρωμο σαλόνι της θα είναι το ιδανικό relaxation room της κόρης της
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Το πολύχρωμο σαλόνι της θα είναι το ιδανικό relaxation room της κόρης της

Λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα υποδεχτούν την κόρη τους.

Η ηθοποιός διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και οι προετοιμασίες υποδοχής στο σπίτι είναι πυρετώδεις.

1694235951368-262091302-mixalaki-papageorgiou.jpg

Κάνοντας μάλιστα μια «βόλτα» στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει η Δανάη Μιχαλάκη στο Instagram είδαμε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα και σίγουρα το σαλόνι της θα γίνει το ιδανικό relaxation room της κόρης της.

Με έντονο τυρκουάζ στους τοίχους, πολύχρωμα μαξιλάρια στον καναπέ και αντικείμενα σε ιδιαίτερους χρωματισμούς, έχει φτιάξει έναν χώρο απολαυστικό.

Δες το στη gallery

«Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνά πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα. Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά. Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ένα υπέροχο ταξίδι, βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, πώς αλλάζεις κι εσύ μαζί, ο ενθουσιασμός που έχεις για όλο αυτό που έρχεται και νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα και δουλεύω και είμαι active και πάνε όλα καλά. Ήθελα να γίνω μαμά πολύ αλλά πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συνθήκες, να έχεις έναν άντρα να έχει την ωριμότητα, μου το έφερε η ζωή, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας», έχει πει η Δανάη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved