Αλέξης Γεωργούλης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, Εραστής Δυτικών Προαστίων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία ς 48 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον Νίκο, αδερφό της Λίζας (Μαριλίτας Λαμπροπούλου) στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» που προβλήθηκε στο Mega τη σεζόν 2004-2005. Ήταν ενδυματολόγος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης.
Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα, τον αποχαιρέτησε μέσω instastory.

«Καλό παράδεισο αγαπημένε Αλέξανδρε» έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα.

alexandros-61.jpg

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσα από Facebook η Καλλιόπη Ευαγγελίδου τα ξημερώματα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 1998. Συνεργάστηκε ως ηθοποιός με σκηνοθέτες όπως οι Μ. Βολανάκης, Κ. Ρουγγέρη, Σ. Λιβαθινός, Λ. Ρικάκη, Κ. Πασχάλης, Γ. Ιορδανίδης, Τ. Λυκουρέσης, Γ. Κακλέας, Γ. Νανούρης. Παράλληλα είχε συνεργαστεί ως σκηνογράφος- ενδυματολόγος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved