Η σπάνια εμφάνιση του Αλέξανδρου Σταύρου, το ροζ κοστούμι της Δημητροπούλου & το πατίνι της Λεφαντζή
Showbiz

Η σπάνια εμφάνιση του Αλέξανδρου Σταύρου, το ροζ κοστούμι της Δημητροπούλου & το πατίνι της Λεφαντζή

Πλήθος επωνύμων στο Θέατρο Αθηνών για την επίσημη πρεμιέρα της παράσταση «Μη σου τύχει».

Το έργο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έργα στις γαλλόφωνες και στις αγγλόφωνες σκηνές, όπου έχει ανέβει δυο φορές από τον Kenneth Branagh.

Έχει διασκευαστεί πέντε φορές για τον κινηματογράφο με πιο γνωστές την αμερικάνικη εκδοχή του Billy Wilder με τον Jack Lemmon και τον Walter Matthau και την γαλλική με τον Jacques Brel και τον Lino Ventura ενώ τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται στο Θέατρο Αθηνών σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

TOM_9867.jpg

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» με τις κυρίες της showbiz να μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις κομψές τους εμφανίσεις ενώ μετά από καιρό είδαμε τον Αλέξανδρο Σταύρου να συνοδεύει την σύζυγό του, Μαριάννα Τουμασάτου.

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» τόσο η Ευγενία Δημητροπούλου με το πιο ωραίο και σικ κοστούμι σε φανταστική απόχρωση και ύφανση ενώ τα φλας τράβηξε πάνω της και η ηθοποιός, Μελίνα Λεφαντζή, η οποία μπήκε στο θέατρο με το… πατίνι της.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Λίγα λόγια για το έργο

Δυο ξένοι. Δύο διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου. Ένας απατημένος σύζυγος. Ένας επαγγελματίας δολοφόνος. Ο ένας θέλει να αυτοκτονήσει. Ο άλλος θέλει απλά να εκτελέσει… την δουλειά του. Μια οποιαδήποτε μέρα θα τα είχαν καταφέρει και οι δύο. Όχι όμως σήμερα. Γιατί σήμερα, όλα θα τους πάνε στραβά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved