Η Τρίγγου με τον πατέρα της, οι φίλες Μπακοδήμου–Ράντου στα λευκά & η αγκαλιά Ντενίση–Κωνσταντινίδου
Showbiz

Η Τρίγγου με τον πατέρα της, οι φίλες Μπακοδήμου–Ράντου στα λευκά & η αγκαλιά Ντενίση–Κωνσταντινίδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» στο Εθνικό θέατρο.

Πλήθος επωνύμων από όλους τους χώρους έδωσε το «παρών» ενώ παρουσίες ξεχώρισαν για τις υπέροχες αλλά και σπάνιες εμφανίσεις τους. Η Έλλη Τρίγγου ήταν εκεί και δεν ήταν μόνη αφού στην επίσημη πρεμιέρα την ηθοποιό συνόδευσε ο γοητευτικός πατέρας της.

IMG_9418.jpg

Μπαμπάς και κόρη απόλαυσαν την παράσταση και μετά το τέλος απαθανατίστηκαν αγκαλιά και χαμογελαστοί. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» και τις δυο καλές φίλες Ελένη Ράντου και Μαρία Μπακοδήμου κατά την είσοδό τους στο θέατρο και θαυμάσαμε τα σικ σύνολά τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου με total white σύνολο και η Ελένη Ράντου με ίδιο ακριβώς κοστούμι κάνοντας όμως τη διαφορά με το πράσινο blazer στους ώμους της.

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης και οι δυο πολύ καλές φίλες, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Μιμή Ντενίση, οι οποίες μάλιστα απαθανατίστηκαν αγκαλιά και με χαμόγελα!

Δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery

Λίγα λόγια για το έργο

Ο πλούσιος έμπορος Αλή σκοπεύει να συστήσει την τέχνη της όπερας στη Σμύρνη και απευθύνεται σε δύο ατζέντηδες, προκειμένου να τον βοηθήσουν να οργανώσει τον θίασό του. Ο ίδιος, εξάλλου, έλκεται από τρεις σοπράνο, αλλά οι διαρκείς αψιμαχίες τους για το ποια θα είναι η πριμαντόνα του θιάσου και οι αλλοπρόσαλλες απαιτήσεις όλων των εμπλεκομένων, τον κάνουν να ξανασκεφτεί την απόφασή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved