Μούσχουρη - Πλέσσας: Η συνάντηση που έφερε δάκρυα συγκίνησης & όσα έγιναν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Showbiz

Μούσχουρη - Πλέσσας: Η συνάντηση που έφερε δάκρυα συγκίνησης & όσα έγιναν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Η Νάνα Μούσχουρη επέστρεψε στην καλλιτεχνική εστία, απ’ όπου ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, για να συναντήσει τις πρώτες, νεανικές ηχογραφήσεις της, καλά συντηρημένες από το Αρχείο της ΕΡΤ, έτοιμες να συναντηθούν με το κοινό διαφορετικών γενεών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μια νέα δίγλωσση δισκογραφική παραγωγή με διεθνές ενδιαφέρον.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας και ο διευθυντής Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ Φώτης Απέργης εκτίμησαν ότι πρόκειται για ένα μοναδικό ντοκουμέντο και αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν με τη MINOS EMI/UNIVERSAL, 24 από αυτά τα τραγούδια σε δίσκο με τίτλο «NANA MOUSKOURI Radio Days» που παρουσιάστηκε, παρουσία και της ίδιας της Νάνας Μούσχουρη.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Ζούλας δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της, καθώς της πήγε έναν παλαιότερο δίσκο που είχε για να του τον υπογράψει.

Η είσοδός της και το δυνατό χειροκρότημα...

Με την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σήμερα 1/11, την τίμησε και ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ.

Συναντήθηκαν έξω από το κτίριο και όχι μόνο αγκαλιάστηκαν αλλά και συγκινήθηκαν μιλώντας ο ένας στον άλλο με τα πιο όμορφα λόγια. Τα δάκρυα χαράς και νοσταλγίας δεν άργησαν να έρθουν.

mousxouri-(2).jpg

Ο Μίμης Πλέσσας με τη Νάνα Μούσχουρη.


Από εκεί δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο Γιώργος Χατζηνάσιος ο οποίος έπαιξε και πιάνο ενώ ο Γιώργος Κατσαρός έκανε τα παράπονά του ότι δεν υπήρχε το όνομά του στο βιβλίο με το συλλεκτικό CD.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ήταν κι αυτή εκεί και δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος δίσκος της Νάνας Μούσχουρη, θα περιλαμβάνει ανέκδοτες ηχογραφήσεις από τη νεανική της ηλικία!

Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1960, λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα για να κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, η Νάνα Μούσχουρη είχε ήδη ηχογραφήσει μια σειρά τραγουδιών στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας, με την Ορχήστρα Ελαφράς Μουσικής του Ε.Ι.Ρ.

Δείτε κι άλλο βίντεο με όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου παρακάτω:

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved