Ελένη Μενεγάκη: Σε πάρτι με την οκτάχρονη κόρη της, Μαρίνα
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Σε πάρτι με την οκτάχρονη κόρη της, Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη το Σάββατο θα πάει σε πάρτι με την οκτάχρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Σε Halloween πάρτι θα πάνε μαμά και κόρη και μάλιστα η παρουσιάστρια ανέφερε και τι θα φορέσει, αφού βρήκε και την κατάλληλη στολή.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να έρθει το Σαββατοκύριακο για να βγει με τη μικρή της κόρη και τόνισε και σήμερα, 2 Νοεμβρίου στον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ ντύνομαι το Σάββατο, δεν ξέρω για εσάς… Θα βγω με την κόρη μου, θα πάμε σε πάρτι. Ευχαριστώ πολύ προχθές το μαγαζί που δείξαμε, μου έστειλαν μία ωραία καπελαδούρα. Θα ντυθώ μάγισσα…»!

elenimenegaki_1698846667_3226482158603659234_205797726.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου με αφορμή μια ζωντανή σύνδεση που είχε με συνεργάτη της στο κέντρο της Αθήνας, έκανε τις αποκαλύψεις. Ο Κωνσταντίνος Αρκάς πήγε στο κέντρο για να μας μεταφέρει το κλίμα του Halloween και η Ελένη ζήτησε μια χάρη.

«Μπες μια στιγμούλα μέσα και δες έχουν τίποτα μέσα να βάλω στο κεφάλι μου που έχω το Σάββατο να συνοδεύσω κάπου την κόρη μου; Κάτι που να είναι μαύρο και λίγο τρομακτικό. Αν το βρεις, αγόρασέ το και τα βρίσκουμε εδώ», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε όταν εκείνος της βρήκε αμέσως ένα υπέροχο καπέλο, ακριβώς όπως το ήθελε:

«Μαύρο και τρομακτικό. Μαύρο και φανταστικό, θα μου πηγαίνει κιόλας. Αγόρασέ το Κώστα μου και τα βρίσκουμε εδώ».

Σήμερα λοιπόν ανέφερε ότι θα ντυθεί μάγισσα στο πάρτι που θα πάει με την κόρη της, Μαρίνα.

Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες μαμάς και κόρης που τις τσάκωσε ο φωτογραφικός μας φακός.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved