Κατσαρός για Βάνου: «Περίμενα να βγει στο live & με ενημέρωσαν ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει»
Showbiz

Κατσαρός για Βάνου: «Περίμενα να βγει στο live & με ενημέρωσαν ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει»

Η επιτυχία του Γιώργου Κατσαρού έφερε γνωριμίες και συνεργασίες με όλα τα μυθικά σήμερα ονόματα που εκείνη την εποχή ξεκινούσαν.

Η Ρένα Βλαχοπούλου «ήταν σαν αδελφή μου. Είχε τρέλα με το ψάρεμα. Της άρεσε επίσης να τρώμε σκορδαλιά σε μια ταβέρνα κάτω απ’ το σπίτι μου. Ηταν έξω καρδιά και με πολύ χιούμορ. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγε από τη ζωή. Ηταν αναπάντεχο. Δύο μέρες πριν την είχαμε δει με τη γυναίκα μου. Κανείς μας, ούτε η ίδια, δεν ήξερε ότι θα φύγει. Δεν είχε πέσει στο κρεβάτι. Δεν σταματούσε να δείχνει την αγάπη της σε όποιον την επισκεπτόταν».

1675002319487-138820007-giorgos-katsaros.jpg

Γιώργος Κατσαρός

Τη Βίκυ Μοσχολιού «την είδα για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου της με τον Μίμη Δομάζο και στη συνέχεια την πήρα στον κινηματογράφο για να ερμηνεύσει το τραγούδι “Φύγε πριν καταστραφούμε”. Κάναμε πολλή παρέα. Ηταν ανοιχτόκαρδη. Δυστυχώς, έφυγε νωρίς».

vanou-(1).jpg

Τζένη Βάνου

Για τη μεγάλη Τζένη Βάνου διηγείται πως «ήταν σπουδαία και αυτοκαταστροφική»: «Θυμάμαι ένα βράδυ την περιμέναμε στη “Νεράιδα” να βγει. Κάνω δεύτερη εισαγωγή, αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε. Τότε με ενημέρωσαν ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει επειδή ήταν ερωτευμένη με έναν εξαιρετικό βιολιτζή, τον πατέρα του Λεωνίδα Καβάκου, που ήταν στην ορχήστρα».

Πηγή Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved