Τζένη Καζάκου: Με απίθανο μαύρο σύνολο και τον πιο γοητευτικό συνοδό, τον μπαμπά της
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Με απίθανο μαύρο σύνολο και τον πιο γοητευτικό συνοδό, τον μπαμπά της

Μπαμπάς και κόρη σε θεατρική έξοδο και μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Ο λόγος για τη Τζένη Καζάκου, η οποία απαθανατίστηκε χαμογελαστή έχοντας στο πλευρό της, τον λατρεμένο της μπαμπά, Κωνσταντίνο.

Οι δυο τους απόλαυσαν την πρεμιέρα της παράστασης «Μη σου τύχει» στην οποία και πρωταγωνιστεί η μητέρα και πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Τάνια Τρύπη.

2654_TANIA_TRIPI_TZENI_KAZAKOY_3032023.jpg

H Τζένη Καζάκου με τη μαμά της, Τάνια Τρύπη

NDP photo agency

Φυσικά η νεαρή ηθοποιός, την οποία για δεύτερη σεζόν απολαμβάνουμε στον ρόλο της Γεωργίας στη σειρά Παράδεισος των κυριών, μαγνήτισε τα βλέμματα με την όμορφη εμφάνισή της.

Δες τους μαζί στη gallery

«Πήγα να την δω στις τελικές εξετάσεις της δραματικής σχολής. Σαφώς την έκρινα ως μια τελειόφοιτη και όχι ως μια επαγγελματία. Ήταν ωραία συναισθήματα γιατί ήταν και καλή, αν δεν ήταν θα είχαμε θέματα. Θα της το έλεγα αν δεν ήταν καλή για την προστασία της. Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω. Δεν κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο. Πριν ήμουν γιος της Καρέζη και του Καζάκου και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου: “Αυτός είναι ο μπαμπάς της Τζένης”. Αυτό να ακούσω και θα χαρώ πάρα πολύ Με τα παιδιά μου τα λέμε όλα. Τα λέμε όλα με την Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη», έχει πει ο ηθοποιός για την κόρη του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved