Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Φέρτε μου πίσω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Θα δώσω χρήματα»
Showbiz

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Φέρτε μου πίσω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Θα δώσω χρήματα»

Πρωινό Σουσου: Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος κάνει δημόσια έκκληση να του επιστραφεί το «διαβασμένο» κοκκαλάκι νυχτερίδας που του έχουν κλέψει.

Όπως είπε ο ίδιος, του το είχαν κλέψει και το ζητάει πίσω καθώς ήταν της γιαγιάς του και ήταν το φυλαχτό του.

«Αυτό το φυλαχτό το είχα μαζί μου 60 χρόνια περίπου. Ίσως και παραπάνω. Αυτό το φυλαχτό ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Ήταν της γιαγιάς μου. Είχε μια βαλσαμωμένη νυχταρίδα.

Είχε γίνει μια κλοπή στο σπίτι μου, είχα στη ντουλάπα ένα μικρό χρηματοκιβώτιο και μου το πήραν και φύγανε. Εκεί μέσα είχα όλα τα ενθύμια μου, χρυσαφικά και ό, τι είχα, τα είχα εκεί για να τα αφήσω στα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε:

papargyropoulos.jpg

«Με πείραξε πάρα πολύ ότι τα πήρανε ενώ τα είχα για τα παιδιά μου. Οι λεβέντες που μου τα πήρανε, αν μπορεί κάποιος να μου το φέρει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας πίσω. Να βρει το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε και να μου το φέρει πίσω, θα του δώσω χρήματα. Φέρτε μου πίσω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας.

Είναι το γούρι μου, να με φυλάει από εδώ και πέρα. Απ΄ότι μου είχε πει η γιαγιά μου, είχε πάει σε κάτι σπηλιές που ήταν οι νυχτερίδες... Μετά το είχε διαβάσει»

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved