Βασίλης Τριανταφύλλου: Από τους Παγιδευμένους στα Σύνορα-Η ηλικία και ο έρωτας με την Τόνια Τσαπραζή
Showbiz

Βασίλης Τριανταφύλλου: Από τους Παγιδευμένους στα Σύνορα-Η ηλικία και ο έρωτας με την Τόνια Τσαπραζή

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου είναι ένας νέος και ταλαντούχος ηθοποιός που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Ο ίδιος, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, όπου υποδύθηκε τον Άγγελο Χατζή, έναν δολοφόνο, ενώ αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε στα Σύνορα του Star με τον ρόλο του Νικόλα Μπάρλα. Παλαιότερα τον είχαμε δει και στην τηλεοπτική σειρά Ήλιος.

«Σαν Βασίλης Τριανταφύλλου έχω λάβει μεγάλη αγάπη από το κοινό. Σαν Άγγελος Χατζής ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει (γέλια). Πολλές φορές κατά την προβολή του επεισοδίου που το κοινό είναι πιο θερμό λάμβανα απειλητικά μηνύματα. Του τύπου ότι θα με σκοτώσουν αν με πιάσουν στα χέρια τους (γέλια). Μόλις τελειώνει το επεισόδιο όμως το κοινό ηρεμούσε», είχε δηλώσει πέρυσι στο ΕΓΩ.

pagidevmenoi-aggelos.jpg

Οι σπουδές και το βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1994. Είναι 29 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Κατάγεται από τον Πειραιά, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Κάλβου-Καλαμπόκη Αθηναική Σκηνή.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις Φαύστα του Μποστ, Ματωμένος Γάμος του Φ. Γκαρθία Λόρκα, Η Τύχη της Μαρούλας του Κορομηλά, ο Δον Καμίλο του Σωτήρη Πατατζή σε σκηνοθεσία Στέλιου Καλαθά, Οι Τρελοί της Βαλένθια του Λόπε Ντε Βέγκα σε σκηνοθεσία Μιχάλη Καλαμπόκη, Λυσιστράτη του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά , Το Παράπονο του Νεκροθάπτου του Εμμανουήλ Ροιδή σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη.

bAsilhs.jpg

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου.


Η προσωπική ζωή

Εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με την Τόνια Τσαπραζή, μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, στην οποία έχει βρει το άλλο του μισό. Ήταν φίλοι και αργότερα έγιναν ζευγάρι. Ηθοποιοί και οι δύο. Ο Βασίλης Τριανταφύλλου και η Τόνια Τσαπραζή αποφάσισαν μάλιστα, να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να την επισημοποιήσουν καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, παντρεύονται!

«Η γνωριμία είναι 10 χρόνια, έχουμε υπάρξει και ως φίλοι. Την έπιασα στον ύπνο και της έκανα πρόταση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

Οι δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν

«Τα πρώτα χρόνια γινόταν συνδυαστικά, είτε στα υδραυλικά με τον πατέρα και με τον θείο μου στην οικοδομή είτε στην εστίαση. Δεν υπήρξε δουλειά που να έμεινα απλήρωτος, υπήρξαν αρκετές δουλειές όμως που ήταν κακή η συμφωνία. Προτίμησα να μείνω άνεργος για να μην συμμετέχω σε αυτή τη συμφωνία», είχε πει στο Καλοκαίρι #Yes.

Ο ρόλος στα Σύνορα

Υποδύεται το «πρωτοπαλίκαρο» της Γιαννούλας και παιδικό φίλο της Ιωάννας, τον Νικόλα.

«Ο Νικόλας είναι ο πιο έμπιστος συνεργάτης της Υρώς. Κινεί τα νήματα όταν η "Γιαννούλα" έχει άλλες δουλειές», είπε ο ίδιος πρόσφατα στο Star.

sta-synora-nikolas.jpg

Η σειρά έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, αν κρίνουμε και από τα νούμερα τηλεθέασης και περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια και τις νέες εξελίξεις...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved