Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Το χρόνο δεν τον καθυστερείς, τον αποδέχεσαι και τον κάνεις σύμμαχό σου»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Το χρόνο δεν τον καθυστερείς, τον αποδέχεσαι και τον κάνεις σύμμαχό σου»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι μια εξαιρετικά εντυπωσιακή γυναίκα.

Υπάρχουν πράγματα που κάνει για να καθυστερήσει τα σημάδια του χρόνου;

«Το χρόνο δεν τον καθυστερείς, τον αποδέχεσαι και τον κάνεις σύμμαχό σου. Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου εξαιρετικά εντυπωσιακό. Εκείνο που προσπαθούσα πάντα ήταν να καλλιεργούμαι εσωτερικά και να βελτιώνομαι στη δουλειά μου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπηρετείς αυτή την τέχνη είναι η καλή φυσική κατάσταση. Ασκούμαι, προσέχω την υγεία και τη διατροφή μου και φροντίζω πρωί και βράδυ το δέρμα μου κάνοντας βαθύ καθαρισμό και πολύ καλή ενυδάτωση και βάζοντας απαραίτητα αντηλιακό χειμώνα - καλοκαίρι. Επίσης, θεωρώ ότι η νέα εποχή ζητά από όλους μας το σεβασμό στην επιθυμία κάθε ανθρώπου να έχει την εμφάνιση που θέλει χωρίς να ασχολείται κανείς με αυτό σχολιάζοντας και επικρίνοντας».

1699009147723-364023865-karabeti-(13).jpg

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

www.ndpphoto.gr

Τι θα λέγατε σε ένα κορίτσι 20 ετών ως συμβουλή ζωής;

«Να είναι δυνατή, να πιστεύει στον εαυτό της, να μορφώνεται, να έχει άποψη για το τι συμβαίνει στον κόσμο, να μάχεται για τα δικαιώματά της να προστατεύεται από τις κακοτοπιές και να χαίρεται τη ζωή και την αγάπη».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα στο οποίο πιστέψατε και η μεγαλύτερη αλήθεια που ανακαλύψατε στην πορεία της ζωής επαγγελματικά και προσωπικά;

«Η γενιά μου, η γενιά της μεταπολίτευσης, πίστεψε ότι θα αλλάξει τον κόσμο. Με τα χρόνια, καταλάβαμε πόσο σκληρά διαψευστήκαν τα όνειρά μας. Όσο για τη μεγαλύτερη αλήθεια; Δεν ξέρω ποια είναι. Όλα είναι παράξενα, μυστικά και αναπάντητα. Ίσως αυτή να είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.»

karabeti-(11).jpg

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Τι δεν έχετε βρει ακόμη;

«Την απόλυτη γαλήνη. Είμαι αγχώδης άνθρωπος και η δουλειά μου, παρόλο που την υπεραγαπώ, είναι καθημερινά πηγή μεγάλου άγχους. Και βέβαια η παγκόσμια πραγματικότητα, με τους συνεχείς πολέμους και τις κρίσεις, οικονομικές και κοινωνικές, δεν σου δίνει και μεγάλα περιθώρια ηρεμίας.», λέει στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved