Χάρης Γρηγορόπουλος: «Λείπει το σύγχρονο στοιχείο από τη μυθοπλασία»
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Λείπει το σύγχρονο στοιχείο από τη μυθοπλασία»

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, πώς βλέπει αυτή την τόσο μεγάλη άνθηση της μυθοπλασίας αλλά και ποια είναι η γνώμη του για τους παίκτες ριάλιτι που παίζουν σε σειρές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Πώς επιλέξατε να γίνετε ηθοποιός; Είχατε ερεθίσματα από το οικείο σας περιβάλλον;

Κανένα ερέθισμα από το οικείο περιβάλλον. Θυμάμαι από πάντα το θεατρικό παιχνίδι στην παιδική ηλικία. Μου άρεσαν πάντα πολύ τα παραμύθια και οι ιστορίες, αργότερα τα διηγήματα και τα μυθιστορήματα και στη δευτέρα Λυκείου είχα ήδη αποφασίσει ότι θα γίνω ηθοποιός! Τότε βέβαια, ονειρευόμουν αποκλειστικά και μόνο το θέατρο. Η τηλεόραση δεν μου περνούσε καν από το μυαλό. Υπήρχαν μόνο δύο κρατικά κανάλια κι εγώ ζούσα στη Θεσσαλονίκη.

grigoropoulos-2.jpg

Φέτος ζούμε μια πραγματική άνθηση της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη. Υπάρχει όμως κοινό για να δει όλες αυτές τις σειρές;

Είναι πολύ ευχάριστο το ότι γίνονται πολλές δουλειές. Νομοτελειακά όμως, κάποιες θα πάνε καλά και κάποιες όχι. Προσωπικά θα προτιμούσα να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Τώρα σχεδόν όλα έχουν ανάπλαση εποχής και είναι δραματικά. Λείπει δηλαδή το σύγχρονο στοιχείο από τη μυθοπλασία.

Τα τελευταία δύο χρόνια βλέπουμε πολλούς παίκτες ριάλιτι να παίζουν σε σειρές. Ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτό;

Καταλαβαίνω ότι ο χώρος της υποκριτικής φαντάζει πολύ ελκυστικός, με φώτα, δόξα και φήμη. Αλλά στην πραγματικότητα είναι μια σκληρή δουλειά, υψηλών απαιτήσεων, την οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις σπουδάσει. Με κάποιον τρόπο πρέπει να περιφρουρηθεί η δουλειά μας και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα που παράγεται.
Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved