Γρηγορόπουλος - Ντεμίρη: «Όσο κι αν έχει κλονιστεί αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα»
Showbiz

Γρηγορόπουλος - Ντεμίρη: «Όσο κι αν έχει κλονιστεί αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι παντρεμένοι σχεδόν 30 χρόνια και παρά τις κρίσεις που έχουν βιώσει, τα έχουν καταφέρει.

Ο ηθοποιός μιλά στο περιοδικό Λοιπόν και αποκαλύπτει αν έχει κλονιστεί ποτέ ο γάμος τους, πώς είναι η συμβίωση δεδομένου ότι και οι δυο είναι ηθοποιοί αλλά και για το αν τους έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή.

1675183715963-642968203-grigoropoulos-6.jpg

Είστε παντρεμένος με την επίσης πετυχημένη ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη. Πώς είναι η συμβίωση με έναν άνθρωπο που επίσης αγαπά την τέχνη; Υπάρχει ανταγωνισμός;

Είναι ευλογία να ζεις με έναν άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει απόλυτα τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις στη δουλειά, επίσης να μπορείς να μοιραστείς και τις χαρές αυτής της δουλειάς. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μ’ έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση μ’ αυτήν την δουλειά.

Υπήρξε ποτέ στιγμή που ο γάμος σας κλονίστηκε;

Όσο κι αν έχει κλονιστεί, αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα! Τον Φεβρουάριο του ‘24, με το καλό, κλείνουμε τριάντα χρόνια παντρεμένοι. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς το κεφάλι σου και να αντικρύζεις τον άνθρωπό σου, που σας δένουν τόσα πολλά και μ’ ένα χαμόγελό του να τα λέει όλα!

1674894477451-934299830-grigoropoulos-1.jpg

Είστε και οι δύο πολύ αγαπητοί ηθοποιοί, σας έχει γίνει κάποια πρόταση να παρουσιάσετε μαζί με τη σύζυγό σας κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

Όχι, ποτέ δεν μας έγινε κάποια τέτοια πρόταση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved