Γεννητούρια στην showbiz - Έξι γνωστές Ελληνίδες που θα γίνουν μαμάδες
Showbiz

Γεννητούρια στην showbiz - Έξι γνωστές Ελληνίδες που θα γίνουν μαμάδες

Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην ελληνική showbiz! Έξι γνωστές Ελληνίδες είναι εγκυμονούσες και σύντομα θα γεννήσουν. 

Η Δανάη Μιχαλάκη ανήμερα των γενεθλίων της και της επετείου γάμου της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει τον καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Δανάη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως η πρώτη περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν υπέροχη, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε στο Πάμε Δανάη πως «ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, νιώθεις χαρά και ανυπομονησία, καθόλου άγχος και στρες»

«Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται με την εγκυμοσύνη. Λόγω της εγκυμοσύνης μου, άλλαξε λίγο το σενάριο της Παραλίας, αλλά ήταν φοβεροί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί και το βρήκαμε» είχε τονίσει.

danai-mixalaki-egkyos-(2).jpg

Η Δανάη Μιχαλάκη ποστάροντας αυτή τη φωτογραφία στα social ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία και εκείνη θα γεννήσει πριν τις γιορτές, είχε ανακοινώσει με ιδιαίτερο τρόπο την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν η φουσκωμένη της κοιλιά. Στη μια απεικονίζονταν με τον σκύλο της, ενώ στη δεύτερη κρατούσε το υπερηχογράφημα του μωρού της.

Η ηθοποιός η οποία είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show, είχε αποκαλύψει: «Έχω βάλει 6 κιλά μέχρι στιγμής. Δεν προσέχω καθόλου. Είμαι τυχερή γιατί έχω μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Είναι το σκαρί. Δεν με πιάνει μανία να φάω κάτι. Κάποια πράγματα που αγαπούσα να τρώω δεν θέλω να τα βλέπω. Πίνω πολύ παγωμένο νερό που δεν έπινα ποτέ. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα…Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο».

392017a6-youlika-skafida.jpg

Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Γιούλικα Σκαφιδά

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ και πρώην παίκτριας του Survivor, έγινε όταν η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Πύρρο Δήμα εμφανίστηκαν χαμογελαστοί σε εκδήλωση.

Ο Πύρρος Δήμας ήταν στο πλευρό της, ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε να βάλει ένα λαδί φόρεμα συνδυασμένο με ένα λευκό σακάκι. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζε τα χέρια της μπροστά στην ήδη φουσκωμένη της κοιλίτσα της.

caa1e5c6-skafida-dimas.webp

Η εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα με τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα

Η Χριστίνα Βραχάλη, η αθλητικογράφος του Open θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό την κόρη της. Η δημοσιογράφος κρατούσε τους πρώτους μήνες μυστικό την εγκυμοσύνη της, όμως στη συνέχεια το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Βραχάλη.

378558327_323164096871474_1783403043136177910_n.jpg

Η εγκυμονούσα Χριστίνα Βραχάλη

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ανήμερα του Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσαν όμορφα και λιτά ότι θα γίνουν γονείς.

Τόσο η Δήμητρα η οποία γιόρταζε χθες, όσο και ο Γιώργος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Στο ένα βίντεο έχουν από μία πιπίλα στο στόμα και στο άλλο κρατούν τις δυο πιπίλες στις ενωμένες παλάμες τους.

Με αυτό τον γλυκό τρόπο ανακοίνωσαν και επιβεβαίωσαν το ευχάριστο γεγονός ότι σύντομα θα γίνουν γονείς και όπως μάθαμε περιμένουν κοριτσάκι.

aggelopoulos-vamvakoysi.webp

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που είναι κοριτσάκι.

Και η Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στις 16 Σεπτεμβρίου στη Βαλέτα της Μάλτας, όταν βρέθηκε στη σκηνή για να ανοίξει τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα και είχε πει: «Έχω άλλον ένα λόγο να θέλω να δω αυτό τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο καλοσυνάτος. Σε πέντε μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το σαββατόβραδο. Αγάπη, ισότητα για όλους» και έπιασε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

stikoudi-(4).jpg

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στις 16 Σεπτεμβρίου στη Βαλέτα της Μάλτας, όταν βρέθηκε στη σκηνή για να ανοίξει τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved