Η Αλιμπέρτη χωρίς μακιγιάζ μας θυμίζει τη Σοφία της ταινίας Καμικάζι αγάπη μου - Οι no make up φωτό
Showbiz

Η Αλιμπέρτη χωρίς μακιγιάζ μας θυμίζει τη Σοφία της ταινίας Καμικάζι αγάπη μου - Οι no make up φωτό

Μπορεί να μετράμε κάμποσα χρόνια πίσω ωστόσο ακόμη και σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη χωρίς μακιγιάζ θα σου θυμίζει το κορίτσι εκείνο που έκανε πάταγο στις βιντεοταινίες του ’80.

Δεν βάφεται αν δεν υπάρχει λόγος, ζει κοντά στη θάλασσα που την ανανεώνει, τρέφεται υγιεινά, περπατάει και ζει όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους της.

Αυτά είναι και τα μυστικά της Σοφίας Αλιμπέρτη που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική και φρέσκια.

sofoufou__1697753606_3217312897044635501_366587340.jpg

Σοφία Αλιμπέρτη

Αν κάνεις μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις πως στις περισσότερες φωτογραφίες της ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι followers της, την αποθεώνουν.

Δες τις φωτό της στη gallery

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα. Η Πάρος ήταν το σημείο αναφοράς μου. Ο πρώτος χρόνος εντάξει, ο δεύτερος οκ, στον τρίτο άρχισα να βαριέμαι και λέω κάτι πρέπει να κάνω. Έμπλεξα με τα μαγαζιά. Αν πω ότι θα ανοίξω ξανά μαγαζί, χαστούκισε με. Δεν θέλω να ανοίξω ποτέ ξανά δικές μου επιχειρήσεις, είναι σαν να σε αντιμετωπίζουν από την αρχή σαν κλέφτη. Όλο το σύστημα είναι εναντίον σου. Οι άνθρωποι που το κάνουν είναι ήρωες», έχει πει η ίδια για τη ζωή της στην Πάρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved