Τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό! Η μηχανή του καταστράφηκε! (φωτό)
Showbiz

Τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό! Η μηχανή του καταστράφηκε! (φωτό)

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Βρεττός στη Γλυφάδα όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social media. 

O τραγουδιστής ο οποίος το 2018 είχε ένα επίσης σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο, σήμερα είδε για ακόμα μία φορά τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Γλυφάδα.

Ο ίδιος, ανέβασε φωτογραφία από τη μηχανή στην οποία επέβαινε που όπως αποκάλυψε έχει καταστραφεί ολοσχερώς!

vrettos_ilias_1689104829_3144761700342704343_297455525.jpg

«Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά. Όσο για τη μηχανή πάει» έγραφε στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας αν και πολύ λίγο ενδιαφέρουν τον ίδιο οι υλικές ζημιές.

Εκείνο που είναι σημαντικό, είναι πως ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του αν και ξύπνησαν ξανά στο μυαλό του άσχημες μνήμες από το 2018 όταν τράκαρε σοβαρά με το αυτοκίνητό του. Όπως είχε αποκαλύψει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο gossip-tv για εκείνη τη δύσκολη στιγμή της ζωής του και για τα κατάλοιπα του ατυχήματος:

«Μετά από ένα τέτοιο σοβαρό τρακάρισμα, με τόσα μέταλλα και υλικά μέσα σου, πέρα από την περίοδο της αποθεραπείας που ήταν πάρα πολύ δύσκολη για να δέσουν τα κόκαλα, ήταν ένας τεράστιος αγώνας, ένας Γολγοθάς που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο –στον έναν χρόνο σταμάτησα να κουτσαίνω- έχοντας περάσει όλο αυτό ένα σώμα, για να κρατιέται σε καλή κατάσταση, θέλει να προσέχεις τα κιλά σου, να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και οι μύες σου να είναι σε εγρήγορση. Αν το αφήσεις, πάντα βγαίνουν προβλήματα, οπότε προσπαθώ να αθλούμαι, να κρατάω τον εαυτό μου γερό και δυνατό και μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγει κάποιο από τα προβλήματα που όμως είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσω στο μέλλον».

Δείτε παρακάτω τη φωτό με την κατεστραμμένη μηχανή του παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved