Ανατριχιαστική περιγραφή του Βρεττού για το τροχαίο: «Έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο»
Showbiz

Ανατριχιαστική περιγραφή του Βρεττού για το τροχαίο: «Έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο»

Ο Ηλίας Βρεττός δέχεται «βροχή» τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα από γνωστούς και φίλους που ζητούν να μάθουν τι ακριβώς του συνέβη και αν είναι καλά στην υγεία του μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του σήμερα (3/11) με τη μηχανή του στη Γλυφάδα. 

Ο τραγουδιστής αρχικά αποκάλυψε με μία φωτογραφία που ανάρτησε ότι τη γλίτωσε... φτηνά μετά από το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του η οποία καταστράφηκε ολοκληρωτικά.

Όμως, μετά από αυτή την αποκάλυψη όλοι οι στενοί του φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να τον καλέσουν στο τηλέφωνο για να μάθουν τι ακριβώς τού είχε συμβεί και αν ήταν απολύτως καλά στην υγεία του ενώ δέχτηκε και «βροχή» τα μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Ηλίας Βρεττός σε μία προσπάθειά του να τους καθησυχάσει, έγραψε λίγο αργότερα:

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πανω από το αμάξι που βρέθηκε μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει...».

Όσο για την κατάσταση της υγείας του, ο Ηλίας Βρεττός πρόσθεσε: «Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά».

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved