Μάρω Κοντού: Ο επιπόλαιος γάμος, όσα την εκνευρίζουν & η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις της
Showbiz

Μάρω Κοντού: Ο επιπόλαιος γάμος, όσα την εκνευρίζουν & η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις της

Κάθε φορά που η Μάρω Κοντού δίνει συνέντευξη, είναι σαν ανοιχτό βιβλίο, διαθέσιμο να το διαβάσει όποιος θέλει και τον ενδιαφέρει. Γιατί η αγαπημένη ηθοποιός, όπως λέει, δεν έχει να κρύψει τίποτα απολύτως. 

«Είναι σαν βλέπω την μικρή μου αδελφή ή ότι είναι μία φίλη μου. Ευχάριστα τις βλέπω, γιατί έχω κάνει αξιόλογες ταινίες που παίζονται μέχρι σήμερα κι αρέσουν» είπε για τον εαυτό της στα νιάτα της όμως τόνισε πως: «Τα θυμάμαι όλα, αλλά δεν νοσταλγώ. Κοιτάω το σήμερα κι ίσως κάνω κι ένα σχέδιο για το αύριο, παρ’ ό,τι γελάω με τα σχέδια, γιατί άλλα λες κι άλλα γίνονται».

Και συνέχισε λέγοντας στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα απ’ ό,τι νεότερη. Στη διάρκεια αυτών των ετών είχα την τύχη να ανακαλύψω εμένα και ποια είμαι εγώ. Έχω κερδίσει ένα 90% της αυτογνωσίας μου. Ήμουν πολύ αθώα, πολύ αγνή και πολύ καθωσπρέπει. Τώρα δεν φοβάμαι τίποτα».

Τι την έχει κάνει να μετανιώσει αλήθεια; Η Μάρω Κοντού απαντά χωρίς περιστροφές: «Δεν έχω μετανιώσει. Ίσως θα μπορούσα να λείπουν μερικά πράγματα, αλλά δεν έχω μετανιώσει. Όλα αυτά έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Τα έχω καλά με εμένα, γερνάω επιτυχώς». Όμως, η ίδια παραδέχτηκε on camera πως έχει κάνει και επιπολαιότητες καθώς επεσήμανε: «Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν πολύ επιπόλαια κίνηση. “Πετούσα στα σύννεφα” λόγω του έρωτα, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η πραγματικότητα που μπορεί να είναι διαφορετική από αυτό που ήθελες και φανταζόσουν».

Πάντως, είναι πολλά εκείνα που εκνευρίζουν την αγαπημένη ηθοποιό. Όπως είπε: «Με εκνευρίζουν οι βλακείες, ο κουτός και πονηρός άνθρωπος, ο σούπερ φιλόδοξος και ο ατάλαντος άνθρωπος. Δεν μου κάνουν ενοχλητικές ερωτήσεις, γιατί εγώ δεν τις βρίσκω ενοχλητικές. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν πόσο χρόνων είμαι, γιατί το έχω πει. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν πόσα facelift έχω κάνει, έχω κάνει ένα και πολύ μικρή τη μύτη μου». Επίσης, η Μάρω Κοντού είπε πως της αρέσει πολύ που ζει μόνη της: «Βάζω το κλειδί στην πόρτα και λέω ”να μην είναι κανείς μέσα”. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Δεν πλήττω και δεν αισθάνομαι μόνη μου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι τι θα κάνω εκείνη την ημέρα. Δεν κάνω σχέδια, γιατί είμαι σε μία ηλικία που το απρόοπτο μπορεί να συμβεί, είτε το πολύ θετικό είτε το πολύ αρνητικό. Είμαι έτοιμη και για τα δύο, προτιμώ τα ευχάριστα, βέβαια».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved