Συγκλονίζει η Βίδου: «Ο πατέρας της κόρης μου ήθελε να αποτεφρωθεί & εκείνη να πετάξει τη τέφρα του»
Showbiz

Συγκλονίζει η Βίδου: «Ο πατέρας της κόρης μου ήθελε να αποτεφρωθεί & εκείνη να πετάξει τη τέφρα του»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χριστίνα Βίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες και μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο. 

«Πήραμε διαζύγιο όταν η κόρη μας ήταν 4 ετών», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και επεσήμανε: «Είναι προτιμότερο να υπάρχει στο σπίτι αγάπη, από το να μην υπάρχει αγάπη. Εμείς δεν θέλαμε να συμβιβαστούμε γιατί θέλαμε το παιδί να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Αν αυτό ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια, θα ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια. Αυτό, όμως, δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη, δεν ήταν τίποτα εύκολο. Ήθελε πολλή δουλειά».

Και ύστερα ήρθε η απώλεια του πρώην συζύγου της, κάτι που έπρεπε να διαχειριστεί τόσο η ίδια η Χριστίνα Βίδου όσο και η κόρη της που τότε ήταν μόλις 13 ετών. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος: «Η απώλεια του μπαμπά της ήρθε όταν εγώ κατάλαβα ότι πήγα σε ψυχαναλυτή.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο για εκείνη, αλλά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ο Σωκράτης ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του. Δεν ξέρεις από τη μια τη βαθιά συγκίνηση και τον πόνο και από την άλλη μέσα μου το πόσο περήφανη ήμουν για αυτό το παιδί που το έκανε».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved