Τα... κουζινομαγειρέματα της Δούκισσας με τα παιδιά της & η τούρτα γενεθλίων της Σοφίας Πετρούνια
Showbiz

Τα... κουζινομαγειρέματα της Δούκισσας με τα παιδιά της & η τούρτα γενεθλίων της Σοφίας Πετρούνια

Σάββατο βράδυ και δύο λαμπερές μαμάδες της ελληνικής showbiz αφιέρωσαν αποκλειστικά στα παιδιά τους τον χρόνο τους, κάτι που λατρεύουν να κάνουν κάθε φορά που έχουν λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα. 

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν αποφάσισε μαζί με τα δύο της παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία να επιδοθούν σε... κουζινομαγειρέματα.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές τις τόσο όμορφες στιγμές, ρωτώντας αρχικά τους followers της αν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς κάνουν στο σπίτι απόψε, έχοντας ανεβάσει προηγουμένως μία φωτογραφία με μία λεκάνη με ζύμη και με τα χέρια των παιδιών της βουτηγμένα σε αυτήν.

Λίγο αργότερα η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα βίντεο αποκαλύπτοντας τι πραγματικά κάνουν. Μαμά και παιδιά λοιπόν περνούσαν ευχάριστο χρόνο στην κουζίνα φτιάχνοντας μπισκότα για τα Χριστούγεννα, κάνοντας προφανώς δοκιμή για την καλύτερη συνταγή και τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες για να αρχίσουν σιγά σιγά και τα παιδιά να μπαίνουν στο mood των γιορτών.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική Μiλλούση ήταν και εκείνη με τη μεγαλύτερη κόρη της, Σοφία στην κουζίνα για να φτιάξουν την τούρτα της εορτάζουσας, για τα 4α γενέθλιά της.

Η Σοφία ήθελε να είναι κόκκινη και πολύ εντυπωσιακή και αν και αρχικά η ευτυχισμένη μαμά είχε τις επιφυλάξεις της τελικά το αποτέλεσμα ήταν όντως εντυπωσιακότατο.

Και φυσικά η μικρή Σοφία δέχτηκε «βροχή» τις ευχές από όλους τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της οικογένειάς της.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved