Παντούση για τη σχέση της με τον Παπαζήση: «Δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς γι' αυτό»
Showbiz

Παντούση για τη σχέση της με τον Παπαζήση: «Δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς γι' αυτό»

Η Αναστασία Παντούση σε συνέντευξή της μιλάει για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, παραδέχεται όμως πως δεν της είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο να μιλάει συνεχώς γι' αυτό. 

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον ηθοποιό το 2019 μέσα από τη συνεργασία τους στο Κόκκινο Ποτάμι, παραδέχτηκε ότι ήταν λυτρωτικό το γεγονός ότι παραδέχτηκαν δημόσια τον έρωτά τους ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά τους στο σπίτι...

1675209624956-640955458-papazisis-pantousi.jpg

Στο Κόκκινο Ποτάμι γνωρίστηκες και με τον σύντροφό σου, Ιωάννη Παπαζήση με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσατε την πρώτη σεζόν. Φανταζόσουν τον Ιούλιο του 2019, όταν ξεκινούσατε τα γυρίσματα, ότι σε εκείνη τη δουλειά θα γνώριζες τον έρωτά σου;

Όχι, δεν μου περνούσε καν από το μυαλό.

Ήταν ανακουφιστικό για εσάς όταν παραδεχθήκατε δημόσια τη σχέση σας;

Δεν ξέρω αν είναι ανακούφιση, αλλά σίγουρα αισθάνομαι πιο καλά. Ένιωθα άνετα όταν μίλησα για αυτό στην περσινή μου συνέντευξη στο ΟΚ!. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω τον δεσμό μας. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς τους δύο και κατ' επέκταση τη σχέση μας. Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν. Τα θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά. Πάμε παντού και κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Επίσης, το είπαμε μια φορά και πλέον δεν υπάρχει όλη αυτή η αμηχανία όταν μας ρωτάνε. Από εκεί και πέρα, δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς γι’ αυτό.

1675209548309-368685307-papazisis-pantousi.jpg

Είναι εύκολο ή δύσκολο για δυο ηθοποιούς να είναι μαζί;

Σίγουρα δεν είναι ξεκούραστο. Μη νομίζεις ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Λείπουμε και οι δυο πολλές ώρες από το σπίτι για γυρίσματα και θέατρο, οπότε δεν έχουμε προλάβει να νιώσουμε τη δυσκολία. Σίγουρα ακούω τη γνώμη του ή κάποια συμβουλή του, αντίστοιχα και εκείνος, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που μιλάνε στο σπίτι πολύ για τη δουλειά. Έχουμε ανάγκη την αποφόρτιση.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved