Showbiz

Όσα είπε ο Βρεττός επί σκηνής μετά το τροχαίο: «Όταν ήμουν στην άσφαλτο, το πρώτο που σκέφτηκα...»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ευγνώμων νιώθει ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Παρασκευής (3/11) με τη μηχανή του στην Γλυφάδα. 

Η μηχανή έχει καταστραφεί, όμως ο ίδιος τη γλίτωσε με μώλωπες και αμυχές και αυτό τον κάνει να νιώθει ευλογημένος.

Μάλιστα, ο Ηλίας Βρεττός με εξομολογητική διάθεση αλλά και ανακουφισμένος για την ευτυχή έκβαση του ατυχήματος, όταν βρέθηκε επί σκηνής, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του με τους θαμώνες.

Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο στο Mezzo. Και μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα».

AS2A8755.jpg

Να θυμίσουμε ότι σε ανάρτησή του, ο Ηλίας Βρεττός είχε αποκαλύψει, λίγο μετά το τροχαίο με τη μηχανή:

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει...».

Όσο για την κατάσταση της υγείας του, ο Ηλίας Βρεττός είχε καθησυχάσει όλους όσοι ρωτούσαν επίμονα να μάθουν: «Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο τραγουδιστής επί σκηνής, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved