Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Βανδή, οι δύσκολες συνεργασίες και ο γιος της

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή στο Barbarella Live Stage.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή στο Barbarella Live Stage.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει για τα για τα επικριτικά σχόλια που έλαβε η Δέσποινα Βανδή όσον αφορά τις στυλιστικές της επιλογές στην πρεμιέρα της στον Βοτανικό. Ακόμη μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες της αλλά και για τον γιο της.

«Ό,τι και να κάνουμε θα τα… ακούσουμε. Δεν υπάρχει κακία μόνο στα social media αλλά γενικά στην κοινωνία. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να του αρέσουν αυτά που φοράω εγώ, η Δέσποινα ή η Νατάσα», δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου.

KOKKINO8.jpg

«Εμένα δεν με νοιάζει τι ηλικία έχει ο άλλος που επιλέγει να φορέσει το οτιδήποτε. Αισθάνεται καλά; Αισθάνεται όμορφος; Μπορεί να το υποστηρίξει; Γιατί δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε όλοι όλα, οπότε ας το βάλουμε», σημειώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Έχουν υπάρξει διαφωνίες σε μαγαζιά, έντονες διαφορές και κάποια νεύρα, όχι πολλά όμως. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τσακωθώ. Κάνω αυτοβελτίωση και αυτογνωσία, γιατί ξυπνούσα το πρωί και δεν ήμουν χαρούμενη», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Έλλη Κοκκίνου.


«Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου. Του μαγειρεύω, πηγαίνουμε μαζί για γυμναστική, για padel. Του λέω «ζακέτα να πάρεις», πολύ κλασική μαμά. Γενικά είμαι σε μία πολύ ήρεμη και ζεν φάση της ζωής μου. Καλοδεχούμενος φυσικά και ο έρωτας εάν είναι να έρθει», δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου στο «Γεια Σου» για την προσωπική της ζωή.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved