O Στέλιος Διονυσίου σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τα αδέλφια του-«Ο πατέρας μου ήταν πικραμένος»
Showbiz

O Στέλιος Διονυσίου σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τα αδέλφια του-«Ο πατέρας μου ήταν πικραμένος»

Μία σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με τα αδέλφια του παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μίλησε μαζί με τα αδέλφια του, Άγγελο και Διαμαντή στην εκπομπή Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

Οι τρεις τους μοιράστηκαν ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του αείμνηστου πατέρα τους με τον Στέλιος Διονυσίου να αναφέρεται αρχικά στις πίκρες που είχε γευτεί.

dionysiou.jpg

«Γενικά δεν μίλαγε πολύ για το παρελθόν και εγώ θεωρώ ότι ήταν και λίγο πικραμένος. Δηλαδή δέχτηκε πολύ μεγάλο πόλεμο και από τις δισκογραφικές εταιρείες, την Columbia αλλά και την Minos μετέπειτα. Δέχθηκε μεγάλο πόλεμο γιατί ο πατέρας μας δεν είχε κάποιον μεγάλο συνθέτη να συνεργάζεται συνεχόμενα. Όποιο τραγούδι του άρεσε, το έλεγε».

«Αν εξαιρέσεις τον πούμε ότι με κάποιον είχε φιλία στην αρχή της καριέρας του, με τον Άκη Πάνου που έκαναν εκείνες τις τόσο μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70. Εν συνεχεία πέρασε κάποιες περιπέτειες προσωπικές και εκεί ήταν λίγο που τον έβαλαν στο χρονοντούλαπο, να το πω έτσι».

Με τη σειρά του ο Άγγελος Διονυσίου σημείωσε ότι «Η φυλάκιση του ξεκίνησε επί Χούντας και στη μεταπολίτευση ήταν μέσα, δηλαδή το ’74. Τον κατηγόρησαν αλλά δεν του βρήκαν τίποτα και τον έμπλεξαν λίγο εκεί. Όταν ήρθαν στο σπίτι να τον συλλάβουν, ήμουν εκεί. Θυμάμαι ότι ήρθαν και χτύπησαν το κουδούνι, ανέβηκαν επάνω και κατευθείαν πήγαν στο δωμάτιο του. Εισαγγελέας, αστυνομία και τέτοια. Εγώ κατέβηκα από πίσω, όπου υπήρχε ένα ασανσέρ και κατέβαινε κάτω στο γκαράζ, έφυγα κατευθείαν χωρίς να με πάρουν χαμπάρι αυτοί για να τον ενημερώσω. Να τον πάρω τηλέφωνο στο καφενείο όπου ήταν και να μην έρθει, αλλά με το που βγήκα από το γκαράζ ανέβαινε με το αυτοκίνητο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved