Μιχάλης Εμιρλής: Οικογενειάρχης & επιχειρηματίας σήμερα ο ερμηνευτής της «Πίπας της ειρήνης»
Showbiz

Μιχάλης Εμιρλής: Οικογενειάρχης & επιχειρηματίας σήμερα ο ερμηνευτής της «Πίπας της ειρήνης»

Μπορεί πριν από 13 χρόνια η μεγάλη του επιτυχία «Η πίπα της ειρήνης» να έκανε πάταγο και ο Μιχάλης Εμιρλής να είχε βραβευτεί στα MAD Video Music Award για το καλύτερο ποπ ροκ βίντεο κλιπ για το ίδιο τραγούδι, όμως μετά ο ίδιος χάθηκε από τον μουσικό κόσμο και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι κάνει σήμερα. 

Ε λοιπόν, ο Μιχάλης Εμιρλής είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς, σύζυγος και επιχειρηματίας, έχοντας πλέον αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του και απολαμβάνοντας τη μουσική όχι βιοποριστικά αλλά ουσιαστικά. Και όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό τουλάχιστον είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής λέγοντας χαρακτηριστικά για την επιχείρησή του: «Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να κάνουμε την εταιρία βιώσιμη και αναπτυσσόμενη... Οι ξένοι είναι δύσπιστοι με την Ελλάδα. Αλλά έχουμε καταφέρει με πολλή προσπάθεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους μετά από τόσα χρόνια... Δεν πουλώ ούτε σχεδιάζω εγώ τα ρούχα, διευθύνω το οικονομικό και επικοινωνιακό κομμάτι της επιχείρησης μου. Η μουσική ήταν και είναι τρόπος έκφρασης για μένα, παράλληλα όμως ασχολούμαι και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που μου δίνουν την δυνατότητα να βλέπω την μουσική όχι σαν βιοπορισμό αλλά σαν μια απόλαυση και δημιουργία».

Μπαμπάς δύο παιδιών

Πλέον ο Μιχάλης Εμιρλής απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Ειρήνης Δανιήλ και των δύο παιδιών τους με το τελευταίο να έχει έρθει στον κόσμο μόλις το 2021. Ο τραγουδιστής είναι αφοσιωμένος μπαμπάς και περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του, μοιράζοντας φυσικά τις ευθύνες με τη γυναίκα της ζωής του που στέκεται βράχος ακλώνητος δίπλα του, όπως βέβαια και εκείνη για τον ίδιο. Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved