Πιερίδη – Κατριβέσης: Ξανά μαζί και ιδού και η απόδειξη! Χέρι -χέρι στο κέντρο της Αθήνας
H Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι ξανά μαζί
Showbiz

Πιερίδη – Κατριβέσης: Ξανά μαζί και ιδού και η απόδειξη! Χέρι -χέρι στο κέντρο της Αθήνας

H Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι ξανά μαζί και το Πρωινό πρόβαλε και βίντεο στο οποίο απεικονίζονται χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας. 

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει τα εμπόδια που συνάντησε τους προηγούμενους μήνες και τους έφτασε ένα βήμα πριν τη διάλυση του γάμου του.

Όταν άρχισε η συμπεριφορά της Μαριάντας Πιερίδη να προδίδει ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε στην προσωπική της ζωή το περασμένο καλοκαίρι, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της προσπάθησαν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις από τη δημοσιότητα. Όμως, ήταν φανερό πως οι δυο τους περνούσαν μία πολύ σοβαρή κρίση. Κάτι που παραδέχτηκε η Μαριάντα πριν από λίγο καιρό, όταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε μεταξύ άλλων: «Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

pieridi-katrivesis-(5).webp

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού» .

Φαίνεται πως η κρίση στη σχέση τους ανήκει στο παρελθόν, αφού το Πρωινό τους τσάκωσε να βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας και να είναι χέρι χέρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved