Ο πατέρας της Τόνιας Σωτηροπούλου έχει στυλ και ποζάρει στον φακό της!
Showbiz

Ο πατέρας της Τόνιας Σωτηροπούλου έχει στυλ και ποζάρει στον φακό της!

Μία πολύ δεμένη οικογένεια είναι αυτή όπου μεγάλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου και όπως μάθαμε και πολύ πρόσφατα από εκείνη, έχει και στυλ! 

Σίγουρα πάντως ο πατέρας της είναι στυλάτος και μοδάτος αφού η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του που ο ίδιος ζήτησε να τον τραβήξει.

«Μου ζήτησε να τον βγάλω φωτογραφία γιατί του πάνε λέει οι τιράντες. Αλήθεια είναι! Του πάνε #dad» έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου κάτω από τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο πατέρας της να φοράει τιράντες!

1675180302675-102384910-sotiropoulou-2.jpg

Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για την οικογένειά της και ειδικά για τον πατέρα της στον οποίο έχει αδυναμία.

«Ο μπαμπάς μου εργαζόταν ως γραφίστας, πριν συνταξιοδοτηθεί, και η μητέρα μου έχει κάνει διάφορες δουλειές... Ο πατέρας μου ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και όταν ήμουν στην εφηβεία το επάγγελμα του ήταν στη δύση του σε σχέση με το πώς ήταν πριν - δούλευε με μακέτες, μεταξοτυπίες.

Αυτό ενίοτε έφερε διάφορα προβλήματα οικογενειακής φύσεως γιατί στη πορεία η δουλειά του αντικαταστάθηκε από τα προγράμματα, ωστόσο επειδή ήταν ήδη σε προχωρημένη ηλικία βγήκε στη σύνταξη».

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved