Ορφέας Αυγουστίδης: «∆εν έχω Twitter, δεν συμμετέχω σε αυτό»
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: «∆εν έχω Twitter, δεν συμμετέχω σε αυτό»

Μετά τη «Μηχανή του Τούρινγκ», όπου ο Ορφέας Αυγουστίδης γεμίζει πέντε μέρες την εβδομάδα ένα θέατρο μόνος, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει στη σκηνή με τον «Ασχημο». 

Τη νέα παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, που έρχεται από τις 10 Νοεμβρίου στο θέατρο «Βασιλάκου», με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τη Μαίρη Μηνά και τον
Ηλία Μουλά. Είναι το διασημότερο έργο του ανατρεπτικού δημιουργού της Schaubühne, Marius von Mayenburg, έχοντας ανέβει σε πάνω από 30 χώρες μετά την πρώτη του παρουσίαση, το 2007, στη Γερμανία.

Στη σκηνή θα ανέβαινε με κάποιον που δεν είναι ηθοποιός, αλλά θέλει να δοκιμαστεί στο θέατρο;

«∆εν ξέρω... έχω συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς που
έχω γνωρίσει στη ζωή μου και δεν έχουν πάει σε δραματική σχολή. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, όμως το να μην έχει πατήσει ποτέ στη σκηνή και να θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο από αυτό που κάνει... δεν ξέρω.

Θα πρέπει να συντονίζονται οι στόχοι μας, γιατί η διαδικασία στην οποία εμπλεκόμαστε έχει μια βαρύτητα για εμάς και μια αφοσίωση, που ο σκοπός είναι τελείως διαφορετικός. Αν συντονίζονται οι στόχοι μας, τότε ναι, αλλά έτσι όπως μου το λες, το θεωρώ μάλλον απίθανο...», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης στα Παραπολιτικά και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Τηλεοπτικά πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός». Πολλές φορές πρωταγωνιστεί και στα social media, αφού οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί πολύ με τον Αστέρη.

Ο ίδιος εξηγεί: «∆εν έχω Twitter, δεν συμμετέχω σε αυτό. Μου το λένε, είναι ωραίο, γελάω, το ευχαριστιέμαι για ένα λεπτό, αλλά τώρα πάμε παρακάτω. Σκέψου να έχεις ανάγκη από τέτοιο τρέντινγκ μιαολόκληρη ζωή. Ασχετα αν κάποιοι συνάδελφοί μου επιμένουν πως έχουν ανάγκη από τα social media και πως είναι κομμάτι της επιτυχίας μιας σειράς και αυτό...».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved