H Βανδή βγήκε Κυριακάτικη βόλτα με τις φόρμες που θα βρεις σε δεκάδες χρώματα και σε χαμηλή τιμή

H Δέσποινα Βανδή επί σκηνής την ημέρα της πρεμιέρας της. 

Showbiz

H Βανδή βγήκε Κυριακάτικη βόλτα με τις φόρμες που θα βρεις σε δεκάδες χρώματα και σε χαμηλή τιμή

Κυριακάτικη βόλτα με τον σύντροφό της απόλαυσε η Δέσποινα Βανδή και μας ξετρέλανε με το casual outfit της.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο, τη βόλτα και το φαγητό του με τη Δέσποινα να μοιράζεται ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους followers της και δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε και το σύνολό της.

Ένα casual σύνολο με φόρμες σε σετ πάνω κάτω, τις οποίες μπορείς να βρεις σε μεγάλη αλυσίδα γυναίκειων ενδυμάτων και φυσικά σε πολλά χρώματα και σε χαμηλή τιμή.

desp1navandi_1683539000_3098072140947342788_227381775.jpg

Η Δέσποινα εξάλλου σε στιγμές της καθημερινότητάς της επιλέγει άνετα σύνολα στα οποία όμως φροντίζει να δίνει μια παραπάνω πινελιά. Σε αυτό το σύνολο δεν φόρεσε κλασσικά αθλητικά παπούτσια αλλά ένα ζευγάρι μαύρα biker μποτάκια.

Δες την στη gallery

Πρόσφατα τα σενάρια περί γάμου τους φουντώνουν καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να βιώνει πολύ ρομαντικές στιγμές και να είναι πολύ ερωτευμένο. Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφεύγουν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο και ζουν απλά… τον έρωτά τους

0cd8c97a-vandi-bisbikis-16.jpg

Στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού σχολίασαν τα δημοσιεύματα περί γάμου και όπως αναφέρθηκε επικοινώνησαν με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί γάμου. Συγκεκριμένα ειπώθηκε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο… και οι δυο το έχουν ζήσει, έχουν στο ενεργητικό τους έναν γάμο και δεν τους ενδιαφέρει… δεν το έχουν στο μυαλό τους. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved