H Μαίρη Χρονοπούλου σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με την αυστηρή μητέρα της στη δεκαετία του ’30
Showbiz

H Μαίρη Χρονοπούλου σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με την αυστηρή μητέρα της στη δεκαετία του ’30

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από τον θάνατό της αξέχαστης και ανεπανάληπτης Μαίρης Χρονοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την Ελλάδα, την οποία ακολούθησε ένα γαϊτανάκι αντεγκλήσεων και δημόσιων διαξιφισμών με στόχο την εκπλήρωση των τελευταίων της επιθυμιών, τις οποίες η ίδια κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να καταστήσει σαφείς όσο βρισκόταν στη ζωή.

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις και πάντοτε αναφερόταν στην κακή σχέση που είχε με τη μητέρα της, Αικατερίνη Δεσποτοπούλου Χαϊμαντά.

Όπως είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της η Μαίρη Χρονοπούλου, ήταν μια αυστηρή και καταπιεστική γυναίκα, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για την εγκατάλειψη από τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν 8 ετών.

xronopoulou-a.jpg

Μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση είχε διηγηθεί δύο περιστατικά που έδειχναν πολλά για την αυστηρή μητέρα της.

Συγκεκριμένα όταν η Έλενα Κατρίτση την ρώτησε για το χαστούκι που της είχε δώσει η μητέρα της όταν ήταν 65 χρονών, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε απαντήσει: «Άγριο ξύλο θες να πεις. Με πέταξε από τη σκάλα κάτω. Πολύ αυστηρή γυναίκα».

Παλαιότερα και σε ηλικία 28 ετών η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι και η μητέρα της την είχε καταγγείλει στην αστυνομία. «Χτύπησε ένας αστυφύλακας την πόρτα και λέει «ποια είναι η Χρονοπούλου Μαρία;» Απαντάω, εγώ είμαι. «Το μικρό παιδί», μου είπε. Δεν έχουμε μικρό παιδί, λέω… Είχε καταγγείλει ότι το ανήλικο παιδί της έφυγε από το σπίτι και εγώ ήμουνα 28-29 χρόνων».

Μιλώντας στο “Στούντιο 4″, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει για την τοξική σχέση με τη μητέρα της: «Τη μαμά μου δεν τη συγχώρησα. Ήταν σημαντική και μορφωμένη γυναίκα. Μου έδωσε πάρα πολλά εφόδια. Μου είχε βάλει πολλές δραστηριότητες στο πρόγραμμά μου. Δεν είχα μία ελεύθερη ώρα στο 24ωρο για να παίξω ως παιδί. Ήμουν 22 ετών με κοτσίδες, ένα άπραγο παιδί που δεν ήξερα τον κόσμο» είπε πει και πρόσθεσε: «Δεν χάρηκε καθόλου που ασχολήθηκα με την υποκριτική. Ποτέ δεν ήρθε σε πρεμιέρα. Δεν ήταν καθόλου θεατρομαμά. Έπειτα από πολλές παραστάσεις, ερχόταν σε μία θέση που αγόραζε, χωρίς πρόσκληση, με έβλεπε και έφευγε. Δεν μου είπε ποτέ ένα “συγχαρητήρια” ή “μπράβο”. Δεν σχολίαζε».


Δείτε το σπάνιο κλικ με τη Μαίρη Χρονοπούλου να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της στη δεκαετία του 30′ στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved