Κωνσταντίνος Μουσούλης: Στα βήματα της μητέρας του, Αγγελικής Νικολούλη! Το καλωσόρισμά της
Showbiz

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Στα βήματα της μητέρας του, Αγγελικής Νικολούλη! Το καλωσόρισμά της

Μετά τη σκηνοθεσία ένα ακόμη βήμα για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη περνά στο κόσμο στης συγγραφής με την μητέρα του, που ήδη διαγράφει κι εκεί μια εξαίσια πορεία να τον καλωσορίζει.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης υπέγραψε με τις Εκδόσεις Καστανιώτη το πρώτο του βιβλίο που είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ φαντασίας και διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες.

kastaniotis_ed_1699004595_3227806942313428190_1973289738.jpg

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στις Εκδόσεις Καστανιώτη τον Κωνσταντίνο Μουσούλη! Το πρώτο του βιβλίο είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ φαντασίας που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της Αμερικής, την καρδιά της βιομηχανίας του θεάματος. Ένα μυθιστόρημα για τον ναρκισσισμό, τη ματαιοδοξία και τον εθισμό στα κοινωνικά δίκτυα», ανέφεραν σε σχετική ανάρτησή τους οι Εκδόσεις Καστανιώτη.

https://www.instagram.com/p/CzLeVMholxB/

Η Αγγελική Νικολούλη ως περήφανη μαμά έγραψε με τη σειρά της:

«Της συγγραφής οι ώρες είναι μαγικές. Μυαλό και ψυχή ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο και ζωντανεύουν την αλήθεια, το όνειρο και τη φαντασία. Καλωσόρισες Κωνσταντίνε στο ψυχολογικό θρίλερ…».

https://www.instagram.com/p/CzRMPMFo7Ii/

Πρόσφατα ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης είχε πει στο MEGA STORIES με την Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Η μητέρα μου ήταν ένα πανεπιστήμιο για εμένα. Όλα τα χρόνια βίωνα έμμεσα τις υποθέσεις της, πως τα βίωνε, πως τα εισέπραττε. Θαυμάζω πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει για το καλό των συνανθρώπων της»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved